Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hērns: "Zinu, ka Okolijs nav gatavs Glovackim, taču viņš tāpat var uzvarēt"

Rolands Eliņš

Hērns: "Zinu, ka Okolijs nav gatavs Glovackim, taču viņš tāpat var uzvarēt"
Edijs Hērns. Foto: PA Wire/PA Images/Scanpix

Slavenais britu boksa promouters Edijs Hērns intervijā pastāstījis, ka sava boksera Lorensa Okolija cīņa pret Kšištofu Glovacki viņam izsauc līdzīgas sajūtas kā iepriekš Entonija Džošua cīņa par savu pirmo pasaules čempiona titulu.

„Šobrīd jūtos tāpat kā iepriekš jutos pirms Entonija Džošua cīņas pret Čārlzu Mārtinu par pasaules čempiona titulu smagsvaros,” sacīja Edijs Hērns. „Zinu, ka Lorenss Okolijs nav gatavs Glovackim, taču tāpat var uzvarēt. Džošua arī nebija gatavs Mārtinam, taču ticējām, ka viņš spēj uzvarēt.”

„Boksa līdzjutēji uzskata, ka Okolijs nav skatāms un interesants bokseris, taču nepieciešams novērtēt viņa prasmes un sasniegto,” turpināja Hērns. „Nieka 14 profesionālajās cīņās viņš ticis pie Eiropas čempiona titula un ieguvis obligātā pretendenta statusu, lai varētu cīnīties par pasaules čempiona titulu. Cik daudzi bokseri spējuši to paveikt tik ātri? Okolijs ir gatavs kļūt par čempionu.”

Okolijs un Glovackis par iepriekš Mairim Briedim piederējušo WBO pasaules čempiona jostu cīnīsies, visticamāk, martā Čikāgā.

Izmantotie resursi:
Hearn: Okolie nie jest gotowy na Głowackiego,...

     [+] [-]

, 2020-01-07 17:35, pirms 4 gadiem
Izklausās tā kā tu esi *OHS BET NEESI

     [+] [-]

, 2020-01-07 18:33, pirms 4 gadiem
Okolijs nav skatàms, bet to poļu zemnieku tāpat izslēgs.

     [+] [-]

, 2020-01-07 18:37, pirms 4 gadiem
Slavenais promoters Herns..?

Nē nu labi, zināms viņš ir, bet lai teiktu "slavens"

     [+] [-]

, 2020-01-07 19:54, pirms 4 gadiem
Tas vīrs vispār sajēdz , ko muld?
“Neesot gatavs Glovackim , bet Gatavs būt par Čempionu...”