Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere Hobārtā nospēlē tikai vienu maču, zaudē arī brāļi Podžus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere Hobārtā nospēlē tikai vienu maču, zaudē arī brāļi Podžus
Līga Dekmeijere
Foto: Robijs Sauruss

Latvijas labākajai tenisa dubultspēļu pārstāvei Līgai Dekmeijerei Hobārtas WTA "International" sērijas turnīrs beidzies ar zaudējumu 1. kārtā.

Tāpat kā Oklendā, kur izdevās sasniegt pusfinālu, arī Hobārtā Dekmeijere spēlēja pārī ar amerikānieti Meganu Multonu-Levī. Savā vienīgajā mačā Latvijas un ASV duets tikās ar Rumānijas pāri Simona Halepa un Irina-Kamēlija Begu. Bija ļoti labas iespējas uzvarēt, taču tās netika izmantotas.

Pirmajā partijā Līga ar pārinieci trīs reizes bija vadībā ar breiku, taču allaž izlaida pārsvaru un zaudēja ar 5:7. Seta pēdējā izspēlē Dekmeijerei pie tīkla auts. Jāpiebilst, ka 25 grādu karstumā notikušajā mačā daudz kļūdījās visas četras tenisistes.

Arī otrajā setā Dekmeijerei un Multonai-Levī pirmajām izdevās iegūt breiku (2:0), taču tad sekoja pieci pēc kārtas zaudēti geimi. Pie 3:5 bija iespēja atspēlēt breiku, taču pie tīkla precīzāk darbojās rumānietes un drīz vien pielika punktu – 7:5, 6:3.

Piedalīšanās vienā mačā ļāva tikt pie viena ranga punkta un 450 dolāru prēmijas. Jau pēc astoņām dienām startējošajā "Australian Open" Dekmeijere spēlēs pārī ar talantīgo vācieti Anniku Beku.

Neveiksmes „Future” turnīrā ASV piedzīvojuši brāļi Mārtiņš un Jānis Podžus. Ja kvalifikācijas 1.kārtā abiem pārliecinošas uzvaras pret rangā neesošiem sāncenšiem, tad 2.kārtā pretinieki bija krietni spēcīgāki.

Mārtiņam (ATP 1255.) sāncenšos bija Dominikānas Republikas pārstāvis, 22 gadus vecais Hosē Ernandess (ATP 565.). Pēc zaudēta pirmā seta Mārtiņš prata uzvarēt otro, taču trešajā atkal pārāks pretinieks – zaudējums ar 3:6, 6:4, 3:6.

Jānis spēkojās ar britu Kailu Edmundu (ATP 571.). 17 gadus vecais sportists pērn labi spēlējis junioru turnīros, kļūstot arī par US Open dubultspēļu čempionu. Sīva cīņa izpalika – brits uzvarēja ar 6:3, 6:3. Līdz ar to brāļi pie reitinga punktiem netika, bet Floridā spēlēs vēl divus „Future” turnīrus.

     [+] [-]

, 2013-01-06 08:20, pirms 11 gadiem
Stavkas kā Lielupē starp veterāniem!