Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:138, Did:0, useCase: 3

D. Dukurs: "Dažreiz jādabū pa muguru, lai sapurinātos un ietu tālāk"

Rolands Eliņš

D. Dukurs: "Dažreiz jādabū pa muguru, lai sapurinātos un ietu tālāk"
Dainis Dukurs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Pēc brāļiem Dukuriem neveiksmīgā PK sezonas ievada posma Vistlerā, Kanādā, treneris Dainis Dukurs norādīja, ka pieticīgajiem rezultātiem ir savs skaidrojums, taču jāapzinās arī savas kļūdas un jāpieņem, ka šoreiz citi bija labāki.

„Ir kādreiz pamatīgi jādabū pa muguru, lai sapurinātos un ietu tālāk,” portālā Skeleton.lv citēts Dainis Dukurs, kurš nebija pieredzējis abu savu dēlu palikšanu ārpus trijnieka PK posmā kopštālā 2012. gada 14. janvāra Kēnigzē. Toreiz Martins un Tomass bija sestajā un septītajā vietā, bet vakar Martins ieņēma ceturto vietu, kamēr Tomass palika 13. pozīcijā.

„Protams, objektīvi Martinam nebija labas slidas,” paskaidroja Dainis Dukurs. „Tās tika pamatīgi sabojātas un pēc tam izpulējot kļuvušas ļoti neasas, kas šajā trasē un šādos laika apstākļos vairs neder. Tā piramīda ir nopulēta nost, un slida vairs neiet. Glābām, ko varējām, bet nekas labāks nesanāca. Mums nebija cita rezerves varianta šeit.”

Taču treneris nevēlējās neveiksmes norakstīt tikai uz tehniskajām problēmām: „Protams, visu nevar norakstīt tikai uz slidām, bija arī kļūdas – sestā un septītā virāža Martinam. Pieci centimetri uz vienu vai otru pusi, un to uzreiz jūt. Pirmajā trijniekā ir tie, kas šoreiz ir labāki, tas mums jāpieņem un jāmobilizējas turpmākajai sezonai. Nobrauca jau arī slikti.”

Revanša iespēja brāļiem Dukuriem būs pieejama pēc divām nedēļām Leikplesidā, ASV.

Pasaules kausa pirmais posms, Vistlera

VSportistsValstsLaiks
1.S. JunsDienvidkoreja1:45.86
2.A. TretjakovsKrievija+0.12
3.M. EntuānsASV+0.36
4.M. DukursLatvija+0.40
5.Ņ. TregubovsKrievija+0.58
13.T. DukursLatvija+1.52

Izmantotie resursi:
Skeletons | Reizi 3 gados....

     [+] [-]

, 2016-12-04 19:58, pirms 7 gadiem
Bračkas būs atpakaļ! Martins paņems pasaules kausu 8-to reizi un Eiropas čempī abiem būs medaļas! uz Pasaules čempi, cik noprotu, tad vismaz mūsējie nedosies! Un interesants mačs būs Pasaules kausa pēdējais posms Olimpiskajā trasē!

     [+] [-]

, 2016-12-04 20:46, pirms 7 gadiem
Vai trases darbinieki nes atbildibu par neizdaribu t.i. sabojatajam sliecem? Del sis pavirsibas tiek butiski ietekmets sacensibu t.sk. PK koopvertejuma rezultats.

     [+] [-]

, 2016-12-05 09:29, pirms 7 gadiem
valcha rakstīja: Bračkas būs atpakaļ! Martins paņems pasaules kausu 8-to reizi un Eiropas čempī abiem būs medaļas! uz Pasaules čempi, cik noprotu, tad vismaz mūsējie nedosies! Un interesants mačs būs Pasaules kausa pēdējais posms Olimpiskajā trasē!
Kad sāk jaukties politikā,tad sportu jāliek malā!!!

     [+] [-]

, 2016-12-05 10:41, pirms 7 gadiem
Kad pret atklātu dopingu, krāpšanos un ņirgāšanos par pretiniekiem un godīgu cīņu, tad daži te piesauc politiku.
Ja krievs, tad politika, ja melnais, tad rasisms, ja gejs, lezba vai žīds, tad nepareizs viedoklis...
Uzskatu, ka par Soču olimp.spēļu sačakarēšanu sen jau visu lielo lāci ar putinu vajadzēja sodīt starpt.tribunālā. Olas nost un sētu apkārt.