Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Madrides "Real" pieveic Liverpūles otro sastāvu un iesoļo 1/8 finālā

Madrides "Real" pieveic Liverpūles otro sastāvu un iesoļo 1/8 finālā
Karims Benzemā
Foto: AFP/Scanpix

Jau divas kārtas līdz grupu turnīra beigām iekļūšanu izslēgšanas spēlēs garantēja Madrides "Real", kas savā laukumā pieveica "Liverpool" - 1:0. Vienīgos vārtus guva Karims Benzemā, bet viesi laukumā izgāja praktiski otrajā sastāvā. Grupas otrā mačā "Basel" mājās ar 4:0 sagrāva "Ludogorets" un izvirzījās otrajā pozīcijā.

Rodžerss jau pirms spēles paceļ balto karogu
"Liverpool" jau sestdien gaida svarīga spēle Anglijas Premjerlīgā pret Londonas "Chelsea", un komandas galvenais treneris Brendans Rodžerss šķietami līderus pietaupīja tieši šai cīņai. "Santiago Bernabeu" zālājā pamatsastāvā izgāja tikai četri spēlētāji, kuri sāka arī iepriekšējo maču Ņūkāslā (0:1) – vārtsargs Simons Miņolē, aizsargi Martins Škrtels un Alberto Moreno un pussargs Džo Alens. Tikmēr madridiešiem bija divas izmaiņas – aizsardzībā Pepi un Dani Karvahalu aizstāja bijušais "Liverpool" spēlētājs Alvaro Arbeloa un franču aizsargs Rafaels Varāns.

Liverpūlei puslaikā neviena sitiena pa vārtiem
Madrides "Real" pirmais reālais vārtu gūšanas moments bija jau ceturtajā minūtē, kad Hamess Rodrigess pēc Karima Benzemā piespēles sita no 16 metru attāluma, taču Miņolē tika galā ar kolumbieša raidījumu. Pēc sešām minūtēm Miņolē glāba atkal, kad Škrtels savā soda laukumā uzdāvināja bumbu Benzemā, bet Krištianu Ronaldu pēc francūža piespēles nesodīja viesus par paviršību.

Spēles 27. minūtē gan beidzot krita arī pirmie vārti. Marselu pieslēdzās uzbrukumam, un brazīliešu malējais aizsargs izdarīja perfektu centrējumu uz tālo vārtu stabu, kur aiz aizsargu mugurām īstajā vietā un īstajā laikā bija Benzemā, atklādams rezultātu (1:0). Pāris bīstami centrējumi bija arī "Liverpool" izpildījumā, tomēr angļi pirmajā puslaikā neizdarīja nevienu pašu sitienu pa vārtiem – pret 13 (sešiem vārtu rāmī) "Real" izpildījumā.

Beils atgriežas laukumā un trāpa pa pārliktni
Arī otrā puslaika pašā sākumā "Real" tika pie teicamas izdevības, un šoreiz pēc Benzemā piespēles no 16 metriem sita Ronaldu - tieši virsū Miņolē. Otrā puslaika vidū Marselu divu minūšu laikā izveidoja vēl divus momentus. Vispirms 69. minūtē Benzemā pēc viņa piespēles uz tālo stabu sita pāri mērķim, bet 71. minūtē uz maiņu iznākušais Gerets Beils no soda laukuma vidus trāpīja pa pārliktni. Velsietis laukumā devās Hamesa vietā un "Real" rindās traumas dēļ nebija spēlējis gandrīz mēnesi. Madrides "Real" izcīnīja jau 12. uzvaru pēc kārtas (vārtu bilance 47:7).


Izgriezums no UEFA Čempionu līgas reglamenta

UEFA Čempionu līga, B grupa

Ceturtā kārta

SpēleRezultātsVārtu guvēji
Real Madrid – Liverpool1:0 (1:0)Benzemā 27'
Basel – Ludogorets4:0 (2:0)Embolo 34' Gonsaless 41' Gaši 59' Suhijs 65'

Tabula

VKomandaSUNZVārtiP
1.Real Madrid440011:212
2.Basel42026:66
3.Liverpool41032:63
4.Ludogorets41033:83

Slēpts komentārs: RAGNARS
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-04 23:43, pirms 10 gadiem
Diezgan neinteresanta spēle!
Slēpts komentārs: Problem?
, 2014-11-04 23:44, pirms 10 gadiem
RAGNARS rakstīja: Madride = nulle!!! Cerēju,ka Liverpool beigās ieditīs,bet nekā! Žēl Džerarda!
Pats tu nulle.Kartejais autobuss anglu stila.Butu nedaudz atklataks fulbols,tad tavi pool butu izgerbti ta kartigi.
, 2014-11-04 23:44, pirms 10 gadiem
taupija speletajus 6dienai?! nekas zaudes ar pret chelsea
, 2014-11-04 23:48, pirms 10 gadiem
RAGNARS rakstīja: Madride = nulle!!! Cerēju,ka Liverpool beigās ieditīs,bet nekā! Žēl Džerarda!
Kurā vietā nulle? Šī bija viena no retajām spēlēm, kad rezultāts 1:0 ne mirkli neradīja šaubas par uzvarētāju. Jāatzīst, ka Pūles impotentā spēle mazliet iemidzināja Real un padarīja izklaidīgākus. Turklāt Real ne mirkli varēja nešaubīties par iziešanu no grupas, tā ka ieslēgt savus patiesos ātrumus un spēku nebija vajadzības. Jāatzīst, ka spēle bija garlaicīga, bet nu tāds reizēm ir futbols.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-04 23:58, pirms 10 gadiem
Tā vien izskatījās, ka Liverpool atbrauca uz Madridi patrennēties spēlei pret Chelsea un aizvest 3p. nemaz nebija plānots. Bet nu arī Real šodien pastaigājās, tiesa gan kaut kur pa galvu, pa kaklu skriet nebija nemaz vajadzības. Protams, rezultāts varēja būt arī lielāks, ja ne Miņolē, bet šoreiz vārtu skaitam pilnīgi nav nozīmes, jo Pool tā arī neradīja nevienu bīstamu momentu.
, 2014-11-04 23:59, pirms 10 gadiem
Jā, spēle nebija pārāk interesanta, bet Madridei jau arī nebija baigā jēga te tagad par kaut ko iespringt. Uzvarēja bez īpašas piepūles
, 2014-11-05 00:03, pirms 10 gadiem
apsveicam Real ar izieshanu no grupas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-05 00:06, pirms 10 gadiem
Problem? rakstīja: Rīt Messi pārrakstīs vēsturi
offic
, 2014-11-05 00:06, pirms 10 gadiem
Jautājums autoram...
Kāda velna pēc ir tas UEFA reglaments izgriezts?
Ja komanda zaudē spēli, tad kaut kas ir jāmaina, lūk mainīja sastāvu uz šo spēli, salīdzinot ar spēli pret Newcactle..
, 2014-11-05 00:07, pirms 10 gadiem
NilsK rakstīja: apsveicam Real ar izieshanu no grupas
Paldies!

Runajot par speli,viena no neinteresantakam spelem ko esmu shosezon redzejis! Butu sakuma Liverpule iesiusi,tad cita dziesma saktos,bet ko var iesist,ja nav neviena sitiena vartu rami! Vaidzeja pashiem Real iesist,ta ka tie Indieshi tur pashi savos vartos sita!
, 2014-11-05 00:08, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: draudzības spēle
Tas vēl būtu maigi teikts. Atbraukt uz Madridi, uzlaist tādu sastāvu, kuram acīmredzami atklāti pateikts, ka spēles mērķis ir 0:0 un vēl palikšana Madridē ar rītdienas treniņiem visu pasaka par viņu prioritātēm.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-05 00:10, pirms 10 gadiem
Infamisers rakstīja: Jautājums autoram...
Kāda velna pēc ir tas UEFA reglaments izgriezts?
Ja komanda zaudē spēli, tad kaut kas ir jāmaina, lūk mainīja sastāvu uz šo spēli, salīdzinot ar spēli pret Newcactle..
Visticamāk tas ir attiecināts uz Liverpool, kas uzlaida, maigi sakot, "interesantu" sastāvu, kas neatbilst reglamenta d) punktam un domās bija kaut kur gaidāmajā sestdienas spēlē pret Chelsea. Sastāvu mainīt, protams, ir atļauts, bet nu te neizskatījās pēc ierastajām izmaiņām.
, 2014-11-05 00:12, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: kā vērtē Varāna spēli? es teiktu,perfekti
Varans man jau no pirmajam dienam ir paticis! Atrs,labi spele ar galvu! Taka ja ziemas transferos ados Pepe City,tad nekas traks nenotiks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-05 00:13, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: kā vērtē Varāna spēli? es teiktu,perfekti
Varāns nospēlēja līmenī, cik nu viņam vispār bija darba. Es drīzāk uzteiktu Ramosu, kurš lieliski šovakar notīrija visas bumbas un kurš tika daudz vairāk pie darba.
, 2014-11-05 00:16, pirms 10 gadiem
blah rakstīja: Varāns nospēlēja līmenī, cik nu viņam vispār bija darba. Es drīzāk uzteiktu Ramosu, kurš lieliski šovakar notīrija visas bumbas un kurš tika daudz vairāk pie darba.
Nu jaa,shodien nebija ipashi kur izcelties,bet tas nemaina faktu ka loti,loti labs aizsrags!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-05 00:23, pirms 10 gadiem
Modritis rakstīja: Nu jaa,shodien nebija ipashi kur izcelties,bet tas nemaina faktu ka loti,loti labs aizsrags!
Protams, potenciāls liels, jauns, ātrs, labi lasa spēli. Ja pats visu nesačakarēs, kā jau te katru gadu Spānijā parādās jauni Messi un Iniestas un ātri vien pazūd, tad nākotnē būs vēl labāks.

Savukārt CR, nespēlēja slikti, bet izskatījās, ka pārāk jau nu šodien bija sadomājies par savu rekordu, kuri viņam izskatās, ka traucē.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-05 00:28, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: pat tādiem meistariem kā CR,gadās dienas kad neiet
Nekas,naks spele pret Baseli,tur gan jau ieliks paris bankas,jo Basel noteikti vairak uzbruks ka shodien Liverpule!
, 2014-11-05 00:30, pirms 10 gadiem
Ja godigi tad man shoden reali tracinaja ka spele Liverupe!
Dzekiem vajag punktus,pirms speles to vien dzirdeju,ka mes,meiginasim,darisim! Tiek bumba,shie sak kvadratu sava puse speleties!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-11-05 10:14, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: Real uzbrukums šodien pašķidrs,+ Pool bija labi defā ! bet 3 punkti i Āfrikā ir 3 punkti ! Pool vajadzēs sisties par 2.vietu
Visu spēli nepameta sajūta, ka spēlē uz pusslodzi, bet var būt tas tik man tā likās
Pirejas "Olympiacos" futbolisti Panajotis Recoss un vārtsargs Konstantinoss Dzolakis. Foto: Louisa Gouliamaki/Reuters/Scanpix
2

Marokānis pusfinālā sadedzina "Aston Villa", "Olympiacos" pirmoreiz Eirokausu finālā

Atēnās paredzēto UEFA Eiropas Konferences līgas finālu negaidīti sasniegusi Pirejas "Olympiacos", abās pusfināla spēlēs uzveicot Anglijas Premjerlīgas kopvērtējuma pirmajā četriniekā šobrīd esošo Birmingemas "Aston Villa".
Mateo Rudžēri (vidū) ar komandas biedriem svin gūtos vārtus. Foto: Zumapress/Scanpix
10

"Atalanta" saber trīs, "Bayer 04" atjēdzas un nopelna biļeti uz Dublinu

UEFA Eiropas līgas finālā sacentīsies itāļu klubs Bergamo "Atalanta" un Vācijas čempionvienība Leverkūzenes "Bayer". Pusfināla kārtas atbildes mačos "Atalanta" savā laukumā ar 3:0 sakāva franču "Marseille", bet vācieši izlaida pārsvaru pret "Roma", tomēr beigās panāca sev labvēlīgo neizšķirtu 2:2.
Oreljēns Čuamenī. Foto: AFP/Scanpx
2

Apdraudēta Čuamenī dalība ne tikai Čempionu līgas finālā, bet arī Euro 2024

Spānijas karaliskā kluba Madrides "Real" balsta pussargs Oreljēns Čuamenī iedzīvojies savainojumā, kas francūzim var likt no malas noskatīties ne tikai 1. jūnijā paredzēto UEFA Čempionu līgas finālsēli, bet arī šīs vasaras Eiropas čempionāta finālturnīru.