Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:148, Did:0, useCase: 3

Autors: Gatis Liepiņš

Video: Poļu ekipāža atgūstas pēc smagās avārijas un sola atgriezties vēl stiprāki

Neveiksmīgi pirmā Polijas ERČ rallija diena beidzās kādai poļu ekipāžai, kuri rallija piektajā posmā ar savu ''Peugeot 208 R2'' lielā ātrumā piedzīvoja smagu avāriju. Kā ziņo ekipāža, tad viņi pēc negadījuma tika nogādāti slimnīcā. Drīz vien pilots pēc avārijas tika izlaists no slimnīcas, bet stūrmanis, kurš guva kakla skriemeļu savainojumu, turpināja uzturēties slimnīcā. Jaunākā informācija liecina, ka abiem sportistiem veselība uzlabojas."Nebija plānots, ka mūsu rallijs beigsies šādi. Taču pats svarīgākais, ka mums ar veselību viss ir kārtībā. Paldies visiem par atbalstu. Varu apsolīt, ka mēs atgriezīsimies stiprāki," tā ziņo komanda.

, 2018-10-04 17:25, pirms 6 gadiem
Čalim nebija HANS vai kaut kas tur nenostrādāja? Un labi, ka rokas veselas.

Joss Verstapens avarē rallija pēdējā ātrumposmā

F1 čempiona Maksa Verstapena tēvs Joss aizvadījis Beļģijas rallija čempionāta posmu "Sezoensrally", kurā bija ceļā uz trešo vietu un uzvaru "Master Cup" klasē, taču pēdējā ātrumposmā piedzīvoja avāriju.
Foto: AXLatvia

Latvijas autokrosa čempionāta un kausa otrais posms šonedēļ Pluņģes trasē

Šajā nedēļas nogalē, 26. maijā, Latvijas autokrosa čempionāta un kausa dalībnieki sacentīsies Pluņģes trasē. Sacensībām Lietuvā gatavojas teju 90 autokrosa braucēji no Latvijas un Lietuvas. Dinamiskas un sīvas cīņas trasē, kura latviešu sportistiem neierasta un sarežģīta.
Ivo Gabrāns. Foto: Maximum attack Photo

Folkreisa otrajā posmā Aizkrauklē dramatiskā finālā uzvar Ivo Gabrāns

Nedēļas nogalē Aizkrauklē, Daugavas Senlejas trasē ar otro posmu turpinājās Folkreisa Vasaras kausa un Krosa komisijas autokrosa kausa sezona. Folkreisa galvenajā klasē, tāpat kā pirmajā posmā Smiltenē, uzvaru izcīnīja Ivo Gabrāns.