Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Hērns: "Bolotņika un Gvozdika cīņa ir dīvaini interesanta lieta, ko ļoti gaidu"

Rolands Eliņš

Hērns: "Bolotņika un Gvozdika cīņa ir dīvaini interesanta lieta, ko ļoti gaidu"
Ričards Bolotņiks. Foto: Boris Simson/LNK

Pirms nedēļas nogalē gaidāmās Ričarda Bolotņika cīņas pret ukraini Oleksandru Gvozdiku, kas notiks Meksikā, boksa superzvaigznes Kanelo Alvaresa cīņu vakarā, slavenais britu promouters Edijs Hērns izteicās par šo cīņu kā ļoti interesantu un piedāvāja savu skatījumu par to, kamēr Gvozdiks izcēla Bolotņiku kā daudz spēcīgāku bokseri nekā varētu spriest pēc viņa bilances.

"Kanelo un Raidera cīņu vakara "undercard" ir vairākas interesantas cīņas, un papildus Hulio Martinesa un Ronala Batistas cīņai mums ir arī Oleksandra Gvozdika un Ričarda Bolotņika tikšanās. Un man jāsaka, ka tā ir viena dīvaini interesanta cīņa," sacīja Edijs Hērns par bijušā pasaules čempiona Gvozdika tikšanos ar Latvijas bokseri.

"Jūs jau ziniet, ka Bolotņikam bija paredzēta cīņa pret Kreigu Ričardsu, kas nenotika," turpināja britu promouters. "Un man patiešām bija žēl viņa par tādu situāciju. Tad radās šī iespēja, un tā ir lieliska iespēja Bolotņikam."

"Gvozdiks jau ilgu laiku tiek uzskatīts par vienu no elites bokseriem pussmagajā svarā, bet tagad viņš nonācis Edija Reinoso, Kanelo menedžera, paspārnē un trenējas pie viņa," sacīja Hērns. "Reinoso par viņu izsakās ļoti glaimojoši un vērtē viņu kā augstākā līmeņa bokseri."

"Bolotņiks viņu pārbaudīs līdz pēdējam un sniegs mums visu vajadzīgo informāciju par Gvozdiku. Bolotņiks ir augstu izlikts WBA rangā, un, ja Gvozdikam izdosies viņu pieveikt, Gvozdiks varēs pieteikties uz obligātā titula kandidāta statusu šajā organizācijā vai pat uzreiz mest izaicinājumu čempionam Bivolam. Līdz ar to es patiešām gaidu šo cīņu, būs ļoti interesanti."

Gvozdikam šī būs otrā cīņa pēc karjeras atsākšanas, un ukraiņu bokseris pats to nosaucis par savu pirmo īsto pārbaudījumu. Intervijā "The Ring" Gvozdiks par cīņu pret Bolotņiku izteicās šādi: "Šī ir mana pirmā īstā cīņa kopš tā sauktajām karjeras beigām. Esmu priecīgs par šo iespēju. Bolotņiks izdara labu spiedienu uz pretiniekiem, viņam ir labs temps, un viņš turpina attīstīties. Viņš ir ļoti laba līmeņa bokseris, un neskatieties uz viņa bilanci un sešiem zaudējumiem karjerā, jo viņš turpina attīstīties, un sagaidu nopietnu pārbaudījumu."

Gvozdiks arī atteicās diskutēt par saviem nākamajiem mērķiem, norādot, ka šobrīd uzdevums ir tikai viens - uzvara pār Bolotņiku: "Es arī nekoncentrējos uz to, lai uzvarētu ar nokautu. Ja tas sanāks pēc punktiem, arī ļoti labi. Man vienkārši jāuzvar ļoti pārliecinoši."

Bolotņika un Gvozdika cīņa norisināsies pirms Kanelo un Džona Raidera cīņas, proti, ap 3:00 naktī uz svētdienu pēc Latvijas laika. Tiešraidi piedāvās straumēšanas platforma DAZN.

Izmantotie resursi:
https://www.ringtv.com/652529-oleks...

  +1 [+] [-]

, 2023-05-04 15:02, pirms gada
Uzvarētājam pavērsies labas iespējas. Cerams Ričards ir gatavs šim līmenim!

     [+] [-]

, 2023-05-04 20:45, pirms gada
Gvozdiku gatavo cinai ar Bivolu! Bolotniku gatavo par boksa maisu, kurs vajadzigajas cinas kritis! Ari saja cina Ricardam ir jakrit pec plana, nu labi pec punktiem varbut jazaude!

     [+] [-]

, 2023-05-05 11:01, pirms gada
Cīņa ir lieta. Tas nu točna.