Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Autors: Ritvars Raits

"Ķekava" uzvar "Bausku" un ielaužas labāko astoņniekā

"Ķekava" uzvar "Bausku" un ielaužas labāko astoņniekā
"Ķekava"
Foto: Renārs Buivids, floorball.lv

Šovakar notika viena ELVI florbola līgas spēle - "Ķekava" viesojās pie "Bauskas" un ļoti rezultatīvā cīņā svinēja uzvaru ar 11:8. Pa trim punktiem uzvarētāju labā guva Edžus Bunka, Toms Gredzens un Miķelis Dravnieks. Ķekavieši pēc šī panākuma turnīra tabulā ar 11 punktiem pakāpās uz 7. vietu.

Bauskā notikušās spēles sākums savā ziņā izvērtās kuriozs, jo 5. minūtē mājinieki ieraidīja bumbiņu savos vārtos, nonākot iedzinējos ar 0:1, bet 27. minūtē "Ķekava" atbildēja ar to pašu, ļaujot "Bauskai" nodzēst no rezultātu tablo savu nulli - 1:2. Otrās trešdaļas laikā minimālu pārsvaru ieguva viesi - 6:5. Pēdējā periodā pašā sākumā "Bauska" panāca izlīdzinājumu (6:6), bet tad trīs vārtus pēc kārtas guva ķekavieši, piesakot nopietnas pretenzijas uz uzvaru šajā mačā - 9:6. 59. minūtē laukuma saimniekiem izdevās samazināt viesu pārsvaru līdzi minimumam (8:9), tomēr pamatlaika pēdējā minūtē vēl divus golus iemeta "Ķekava", kas varēja svinēt svarīgu uzvaru ar 11:8.

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Miķelis Dravnieks, kurš šajā mačā izcēlās ar trim rezultatīvām piespēlēm. Pa 3 (2+1) punktiem viņa komandas biedriem Edžum Bunkam un Tomam Gredzenam. Pa diviem goliem iemeta Klāvs Jansons un Ēriks Akulovs, bet Henrija Uzrauga kontā 2 (1+1) punkti. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Tomu Niedri, kurš ar 6 (2+4) punktiem bija rezultatīvākais. 3 (2+1) punktus savāca Māris Akmentiņš, bet Pēteris Zeltiņš izcēlās ar diviem rezultatīviem metieniem. "Ķekava" pēc šīs uzvaras ar 11 punktiem pakāpās uz 7. vietu turnīra tabulā, bet "Bauskai" joprojām 12 punktu un 6. vieta.

"Bauska" - "Ķekava" 8:11 (0:1, 5:5, 3:5)
Metienu attiecība:
41:38 (10:8, 15:14, 16:16)
Rezultatīvākie:
"Bauska" - Toms Niedre 6 (2+4), Māris Akmentiņš 3 (2+1), Pēteris Zeltiņš 2 (2+0), Romualds Paulovičs 1 (1+0), Edgars Lujāns 1 (0+1).
"Ķekava" - Edžus Bunka 3 (2+1), Toms Gredzens 3 (2+1), Miķelis Dravnieks 3 (0+3), Klāvs Jansons 2 (2+0), Ēriks Akulovs 2 (2+0), Henrijs Uzraugs 2 (1+1), Dinārs Vaitaitis 1 (1+0), Kristaps Laugalis 1 (1+0), Toms Mežotnis 1 (1+0).

Izmantotie resursi:
Latvijas Florbola savienība » LV »...


Liepājas FK "Kurši" šosezon ne tikai kļuva par 1. līgas čempioni, bet arī izcīnīja tiesības spēlēt ELVI līgā vīriešiem. Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
2

"Kurši" uzvar "Bausku" bullīšos un spēlēs ELVI līgā

Ar Liepājas FK "Kurši" panākumu pēcspēles metienos (4:3) noslēdzās izslēgšanas spēļu sērija pret "Bausku" par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem. Sērijā ar 2:0 pārāki izrādījās liepājnieku 1. līgas komanda, kas nu atgriezīsies augstākajā sabiedrībā, bet baušķeniekiem, kas Virslīgā bija kopš tās pirmsākumiem, nu jādodas uz vīriešu 1. līgu.
Liepājas FK "Kurši". Foto: Ritvars Raits, floorball.lv
3

Liepājas FK "Kurši" sper soli ELVI līgas virzienā

Šovakar Liepājas Olimpiskajā centrā startēja pārspēļu sērija par tiesībām nākamajā sezonā spēlēt ELVI florbola līgā vīriešiem starp 1. līgas čempioni FK "Kurši" un Virslīgas desmito spēcīgāko komandu "Bauska". Sērijā līdz vienas komandas divām uzvarām vadībā ar 1:0 izvirzījās liepājnieki, kas savā laukumā baušķeniekus pieveica ar 5:3. Divus vārtus uzvarētāju labā guva Patriks Bliska.
"Masters"/"Ulbroka" florbolisti. Foto: LFS
9

"Masters"/"Ulbroka" florbolisti trešo reizi kļūst par Latvijas čempioniem

LETA. "Masters"/"Ulbroka" florbolisti sestdien Rīgā kļuva par "Elvi Florbola līgas" vīriešu turnīra uzvarētājiem. "Masters"/"Ulbroka" finālā ar 6:2 (2:1, 1:1, 3:0) pieveica Talsu NSS/"Krauzers", trešo reizi izcīnot čempionu titulu. Finālspēli "Arēnā Rīga" vēroja 4517 skatītāju.