Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:269, Did:0, useCase: 3

Beidzot florbolu sagaida arī Bauskas līdzjutēji

Dāvis Dedumets
Dāvis Dedumets

Beidzot florbolu sagaida arī Bauskas līdzjutēji
Henrijs Uzraugs
Foto: Ķekavas Bulldogs

Šajā nedēļas nogalē Elvi florbola līgā paredzēta tikai viena spēle un tā tiks aizvadīta Bauskā, kur pie vietējās komandas viesosies "Ķekava".

Baušķenieki par sezonas pirmo trešdaļu var būt visnotaļ apmierināti, jo ar 12 punktiem astoņās spēlēs viņi turnīra tabulā pašlaik atrodas sestajā vietā. Panākums pārceltajā spēlē pret "Ķekavu" ļautu pakāpties vienu pozīciju augstāk, tiekot garām Cēsu "Lekringam". Tikmēr "Ķekavas" komanda pašlaik astoņās spēlēs nopelnījusi astoņus punktus jeb vidēji vienu spēlē. Ar to pašlaik ir par maz, lai atrastos starp astoņām labākajām komandām un Anda Blinda trenētā vienība pašlaik ieņem desmito vietu. Tiesa, uzvara pārceltajā spēlē ļautu pakāpties pat līdz septītajai vietai un nonākt viena punkta attālumā no baušķeniekiem.

Lai gan Elvi florbola līga šajā sezonā norisinās jau vairāk kā divus ar pusi mēnešus, tikai šovakar pirmo reizi sezonā mačs tiks aizvadīts Mēmeles sporta namā, kur noslēgušies remontdarbi. Atlikušajā regulārās sezonas laikā baušķeniekiem gaidāmi izbraukumi vairs tikai uz Stalbi, Igauniju un arī Ķekavu.

Aizvadītajā nedēļas nogalē baušķenieki spēlēja gana rezultatīvi, taču pamatīgs klupšanas akmens bija spēle aizsardzībā, kas lielā mērā sekmēja labos rezultātus čempionāta ievadā. Līdz ar to no sapārotā izbraukuma uz Kocēniem (5:10 ) un Lielvārdi (8:12) punktus čempionāta kopvērtējumā nedeva. Rezultatīvākais joprojām ir Toms Niedre (11+6), kuram seko Māris Akmentiņš (7+6). Ar 5 (4+1) punktiem divās spēlēs sezonu iesācis arī Pēteris Zeltiņš, kurš jau tagad ir piektais rezultatīvākais savā komandā. Komandas vārtsargs Elvis Holsts vairs nav starp labākajiem līgā, pašlaik ieņemot devīto vietu. Tiesa, neviens no Ķekavas kluba vārtu vīriem viņam priekšā nav. "Ķekavai' pagājusī nedēļas nogale bija gana sekmīga, jo izdevās atņemt punktu Cēsu "Lekringam" un izmantot igauņu EMU motivācijas trūkumu, saplostot šo komandu ar 14:5, kas ļāva uzlabot arī spēlētāju individuālo statistiku. Pašlaik pa 14 punktiem sakrājuši Klāvs Jansons (10+4) un Henrijs Uzraugs (8+6).