Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Pārceltā Kļičko – Fjūrija cīņa notiks 28. novembrī

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Pārceltā Kļičko – Fjūrija cīņa notiks 28. novembrī
Vladimirs Kļičko
Foto: AFP/Scanpix

Cīņa starp pasaules čempionu boksā smagajā svarā WBA (Super), WBO un IBF versijās ukraini Vladimiru Kļičko (64-3, 53 KO) un britu smagsvaru Taisonu Fjūriju (24-0, 18 KO), kurai bija jānotiek 24. oktobrī, pārcelta uz 28. novembri.

Sakarā ar trīsdesmit deviņus gadus vecā ukraiņu boksa čempiona Vladimira Kļičko treniņos gūto kreisās kājas ikra savainojumu, viņa divkauja ar divdesmit septiņus gadus veco britu Taisonu Fjūriju pārcelta uz 28. novembri. Kā jau iepriekš tas bija paredzēts, šis smagsvaru duelis notiks Diseldorfā (Vācijā).

“Lieliski jaunumi,” priecīgs par jaunajam ziņām bija līdz šim neuzvarētais britu bokseris Taisons Fjūrijs. “Tikko kā no savas komandas uzzināju, ka cīņa notiks 28. novembrī Diseldorfā.”

Priekš Kļičko, kurš par pasaules čempionu boksā kļuva 2006. gadā, šī būs jau divdesmitā titula aizstāvības cīņa. Līdz šim nevienam nav izdevies apdraudēt Vladimira pozīcijas smagā svara divīzijas tronī.

Tikai pieciem bokseriem – Sultanam Ibragimovam (22-1-1, 17 KO), Deividam Hejam (26-2, 24 KO), Mariušam Vaham (31-1, 17 KO), Aleksandram Povetkinam (29-1, 21 KO) un Braientam Dženingsam (19-1, 10 KO) izdevies šajās titula cīņās ar čempionu nostāvēt visus atvēlētos divpadsmit raundus.

Izmantotie resursi:
BoxRec Boxing Records