Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Juškam trīs uzvaras Sanremo turnīrā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Juškam trīs uzvaras Sanremo turnīrā
Andis Juška
Foto: tennis.dk

Latvijas tenisists Andis Juška ceturtdien izcīnījis trīs panākumus Sanremo „Future” turnīrā. Vienspēlēs tas viņam ļāvis sasniegt pusfinālu, bet dubultspēlēs jau finālu.

Pēc neliela savainojuma sadziedēšanas Latvijas vīriešu tenisa otrais numurs Andis Juška (ATP 421.) šonedēļ aizvada māla sezonas pirmo turnīru – Itālijas pilsētas Sanremo „Future” sacensības ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Turnīrā latvietis ir viens no favorītiem – vienspēlēs viņš izlikts ar 7.numuru, bet dubultspēlēs duetā ar mājinieku Klaudio Grasi pat ar pirmo.

Vienspēlēs 1.kārtu Andis pārvarēja otrdien, kad itin viegli tika galā ar francūzi Janē Lorēnu (ATP 993.) – 6:4, 6:2. Trešdiena latvietim bija brīva, bet šodien vienspēlēs krietni saspringtāka diena. Vispirms 2.kārtā bija jāspēlē pret šī gada „Australian Open” puišu vienspēļu finālistu, kanādieti Filipu Pelivo (ATP 581.). Viņa uzveikšana problēmas nesagādāja - 6:2, 6:3. Nedaudz vēlāk Andis veiksmīgi aizvadīja arī ceturtdaļfinālu – ar 7:6(7), 6:2 apspēlēts austrālietis Alekss Bolts (791.). Rīt pusfinālā latvietim pretī stāsies ar 6.numuru izliktais beļģis Žuljens Dubēls (ATP 416.).

Pēc abām vienspēlēm Andim kopā ar itālieti Grassi bija jāaizvada dubultspēļu pusfināls, kurā pretiniekos bija Benžamins Balerē (Monako) un Žonatans Eiseričs no Francijas. Latvijas un Itālijas duets uzvarēja pat vairāk nekā pārliecinoši – 6:2, 6:0, nonākot uzvaras attālumā no fināla. Jāpiemin, ka šī Juškam un Grasi bija pirmā spēle dubultspēļu turnīrā. Pirmā kārta viņiem bija brīva, bet ceturtdaļfināls nenotika, jo pretinieki nedevās kortā. Piektdien fināls, kurā pretiniekos mājinieki Mateo Donati un Viktors Galovičs.

Pagaidām turnīrā Andis nopelnījis sešus vienspēļu un desmit dubultspēļu ranga punktus.

Izmantotie resursi:
Tennis - ATP World Tour - Home

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2012-05-04 00:42, pirms 12 gadiem
Fjūčeru Andis..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-05-04 07:45, pirms 12 gadiem
nu kad bus Top300 tad Challenger, ja Top200 tad jau ATP kvalifikacijas tachu neaizmirstam ka Teniss ir individualais sporta veids un but ATP421 vieta PASAULEE, ir tas pats kas stabils NHL ( kur spele 800 speletaju) vecis vai Anglijas Premjerligas dzeks!