Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Stabiņam divas uzvaras "Future" turnīrā Zviedrijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Stabiņam divas uzvaras "Future" turnīrā Zviedrijā
Krišjānis Stabiņš
Foto: LTS

Šodien pie diviem panākumiem Zviedrijas pilsētas Jenčepingas „Future” turnīrā ticis 23 gadus vecais Latvijas tenisists Krišjānis Stabiņš. Vispirms viņš divos setos uzveica dāni Sorenu Vedegi vienspēlēs, bet pēc tam kopā ar citu latvieti Reini Bucenu trīs setos pārvarēja dubultspēļu 1.kārtu.

Šovasar 23 gadus vecais Stabiņš kļuva ne vien par Latvijas čempionu, bet arī pēc vairāku gadu pauzes atgriezās ATP rangā, pārvarot vienu „Future” turnīra kārtu Lietuvā. ATP rangā viņam tas šonedēļ dod 1558.vietu. Šonedēļ Zviedrijas pilsētā Jenčepingā notiekošajā „Future” turnīrā ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru dalībnieku sastāvs nav pārāk spēcīgs, tāpēc Krišjānis uzreiz bija starp pamatturnīra dalībniekiem.

1.kārtā viņam pretiniekos stājās dānis Sorens Vedege, kuram rangā 1121.pozīcija. Šo sportistu Stabiņš uzvarēja diezgan pārliecinoši – 6:3, 6:3, garantējot vēl vienu reitinga punktu. 2.kārtā viņam pretī stāsies 20 gadus vecais mājinieks Lukass Renārs, kurš rangā ieņem 707.vietu, bet sacensībās izlikts ar 7.numuru.

Nedaudz vēlāk Stabiņš duetā ar citu latvieti Reini Bucenu tika pie uzvaras arī dubultspēlēs. Ar 3:6, 6:3, [10:2] tika apspēlēti Zviedrijas sportisti Angelos Lenis un Stefans Milenkovičs. Par šo panākumu reitinga punkti gan vēl nepienākas, bet nākamajā cīņā pretī stāsies Kalle Averfalks un Robins Olins (abi Zviedrija). Jāpiemin, ka Bucens spēlēja arī vienspēļu kvalifikācijā, taču zaudēja jau 1.kārtā.

Izmantotie resursi:
ITF - International Tennis Federation

     [+] [-]

, 2012-10-01 20:15, pirms 12 gadiem
Malači puiki! Apsveicam!