Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Juškam uzvara Sanremo "Future" 1.kārtā

Juškam uzvara Sanremo "Future" 1.kārtā
Andis Juška
Foto: Romāns Kokšarovs, "Sporta Avīze", f64

Latvijas tenisists Andis Juška ar uzvaru uzsācis Sanremo (Itālija) "Future", kura 1. kārtā ar 6:4, 6:2 uzveikts Janē Lorēns no Francijas.

Pēc savainojuma sadziedēšanas Juška (ATP 421.) šonedēļ devies uz Sanremo (Itālija) "Future", kura balvu fonds ir 10 000 ASV dolāri. Turnīrā Andis ir izlikts ar septīto numuru. 1. kārtā tika ielozēts kvalifikāciju izgājušais tenisists, kurš šoreiz bija mājinieks Janē Lorēns (ATP 992.). Lielas grūtības latvietim viņš neradīja un Juška triumfēja identiski ar tādu pašu rezultātu, kāds šodien tika fiksēts Ernesta Gulbja mačā, - 6:4, 6:2.

2. kārtā pretī stāsies austrālieša Endrjū Vitingtona (ATP 1064.) un kanādieša Filipa Pelivo (ATP 577.) spēles uzvarētājs.

Tāpat Andis Juška piedalās dubultspēļu sacensībās. Viņš kopā ar itālieti Klaudio Grasi ir izlikti ar pirmo numuru, tādēļ 1.kārta bija brīva. Rīt jāspēlē ceturtdaļfināls, kurā pretī stāsies vācieši Konstantins Krists un Nikolas Ernsts.

Izmantotie resursi:
tennissanremo.it