Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:111, Did:0, useCase: 3

Džošua pēc zaudējumiem Usikam šovakar atgriezīsies ringā pret Frenklinu

Rolands Eliņš

Džošua pēc zaudējumiem Usikam šovakar atgriezīsies ringā pret Frenklinu
Entonijs Džošua un Džermeins Frenklins. Foto: IMAGO/John Barry/Scanpix

Šovakar Londonā tiks aizvadīts boksa cīņu vakars, kura galvenais notikums būs britu superzvaigznes Entonija Džošua cīņa pret amerikāni Džermeinu Frenklinu, cenšoties sākt atgriešanos pasaules čempiona titulu tuvumā. Paredzams, ka cīņa sāksies ap vieniem naktī pēc Latvijas laika, to tiešraidē piedāvās straumēšanas platforma DAZN.

Entonijs Džošua 2021. gada vasarā bija WBO, WBA un IBF pasaules čempions, un notika pārrunas par viņa cīņu pret Taisonu Fjūriju, apvienojot visus četrus titulus. Šīs pārrunas izjuka, un Džošua rindā nākamais bija obligātais titula pretendents Oleksandrs Usiks, un boksa fani labi zina, ar ko tas beidzās.

Pēc zaudējumiem Usikam divās cīņās Džošua nonāca sev neierastā teritorijā, proti, tālu no titulcīņām. Lai atkal varētu mest izaicinājumu Usikam vai Fjūrijam, Džošua nepieciešams pārliecinoši atgriezties uz uzvaru takas, un viņš to mēģinās darīt šovakar, atgriežoties ringā pēc septiņu mēnešu pārtraukuma.

Džošua (24-3) pretim stāsies Džermeins Frenklins (21-1), kurš savas karjeras vienīgo zaudējumu piedzīvoja savā iepriekšējā cīņā, kas arī notika Anglijā. Novembrī viņš pēc punktiem ar tiesnešu vairākuma lēmumu piekāpās Dilianam Vaitam, tiesa, netrūka boksa apskatnieku, kas piešķirtajiem punktiem īsti nepiekrita.

29 gadus vecais Frenklins noteikti nav cīņas favorīts. Viņš pasaules rangā smagsvariem šobrīd izlikts tikai 34. vietā, kamēr Džošua arī pēc zaudējumiem Usikam saglabā trešo vietu pasaules rangā "BoxRec" versijā.

Džošua svēršanās ceremonijā uzrādīja savas karjeras lielāko pirmscīņas svaru (115.8kg). Viņš ir par 10kg smagāks un 10cm garāks nekā Frenklins.

"Es šo neuzskatu par iesildīšanās cīņu," medijiem teica Džošua. "Es cienu Džermeinu. Es cienu arī pats sevi. Neesmu drošs par viņa vietu rangos, taču, ja es pēc diviem zaudējumiem pēc kārtas tagad būtu drošs par uzvaru, tad būtu nedaudz dīvaini."

Džošua arī norādīja, ka 12 aizvadītie raundi pret Vaitu ir padarījuši Frenklinu par labāku bokseri, kuram ir lielāka pieredze. Jāpiemin, ka iepriekš Džošua piesaucis iespēju, ka viņš varētu beigt karjeru, ja zaudēs arī Frenklinam.
Šajā cīņu šovā dalība bija paredzēta arī Ričardam Bolotņikam, taču viņa plānotais pretinieks Kreigs Ričardss jau atkal atteicās no cīņas, to pamatojot ar savainojumu.

  -1 [+] [-]

, 2023-04-01 16:04, pirms gada
Cerams zaudēs

  -1 [+] [-]

, 2023-04-01 18:47, pirms gada
Pēc astroloģiskajām zīmēm un kosmosa līnijas izpētīšanas, Džošua šovakar zaudēs pēc punktiem!

     [+] [-]

, 2023-04-01 22:24, pirms gada
kādam ir stream kur varēs redzēt ?

     [+] [-]

, 2023-04-01 23:00, pirms gada
Pirmajā raundā norubīs, ko tur zīlēt

     [+] [-]

, 2023-04-02 00:30, pirms gada