Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3029, Did:0, useCase: 3

Video: #9 "(Bez)maksas sports": Sporta ministrija - vai nepieciešama?

Jānis Celmiņš
Raidījums “(Bez)maksas sports” - informatīvi analītisku un izglītojošu stāstu un diskusiju raidījums 12 sērijās par mūsdienu lielajiem jautājumiem sportā.

9. epizodes tēma: Ministru kabinetu Latvijā šobrīd veido 15 ministrijas. Pavisam nesen izveidota Klimata un Enerģētikas ministrija, taču sports joprojām ir Izglītības un Zinātnes ministrijas paspārnē, kur saprotamu iemeslu dēļ nav prioritāšu augšgalā. Vai sporta nozares pārstāvji būtu pelnījuši paši savu ministriju, kāda būtu tās izveides jēga un pienesums? Kāda ir Eiropas valstu pieredze un, vai sportam paliekot Izglītības un Zinātnes ministrijas kompetencē, tas nepaliek pabērna lomā?

Studijā: 14. Saeimas deputāts, bijušais ekonomikas ministrs, bijušais satiksmes ministrs Jānis Vitenbergs un LOK izpildkomitejas loceklis, bijušais LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks.

Vērtējums: