Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2983, Did:0, useCase: 3

Volejbola izlases kapteinis Ozoliņš: "Kurbulēju čaļus, lai izcīnītu uzvaru"

Emils Ozerinskis

Volejbola izlases kapteinis Ozoliņš: "Kurbulēju čaļus, lai izcīnītu uzvaru"
Atvars Ozoliņš ar Sudraba līgas trofeju. Foto: Artūrs Stiebriņš

Svētdien Latvijas volejbola izlase iepriecināja Daugavas sporta namā sanākušos līdzjutējus ar triumfu Eiropas Sudraba līgā, divu spēļu summā apspēlējot ungārus ar rezultātu 6-1. Pēc cīņas komandas kapteinis Atvars Ozoliņš izteicās, ka esot motivējis komandu nokārtot uzvaru visā spēlē, lai gan zelts turnīrā tika nodrošināts jau pēc otrā seta.

"Cepuri nost čaļu un treneru priekšā. Kā iedomājāmies, tā arī izdevās. Bijām favorīti un arī uzvarējām turnīrā. Nopelnījām vērtīgus punktus Eiropas čempionāta kvalifikācijai," pēc spēles LTV7 tiešraidē teica komandas kapteinis Atvars Ozoliņš.

"No pagājušās vasaras nāca līdzi uzdevums spēlēt pacietīgāk un vēsu prātu. Tas palīdzēja uzvarēt. Renārs [Jansons] ir malacis, arī pārējie sacensības aizvadīja labi. Lai arī pēc trešā seta bijām garantējuši uzvaru turnīrā, tomēr “kurbulēju” čaļus, lai izcīnītu uzvaru arī spēlē. Tagad jāizārstē nelieli savainojumi, jāatpūšas un jāsāk gatavoties nākamajai sezonai," izteicās valstsveinības kapteinis.

Spēcīgus pamatus triumfam Sudraba līgā Latvijas izlase jau ielika Bēkēščabā, pēc pirmā zaudētā seta, viesos apspēlējot ungārus ar 3-1. Ar vēsturisku sporta elpu pildītajās Daugavas sporta nama sienās atbildes spēlē latvieši lieliskā manierē nokārtoja 3-0, tādējādi divu spēļu summā uzvarot setos ar 6-1.

Informāciju sagatavoja:
https://volejbols.lv/

     [+] [-]

, 2023-07-10 19:03, pirms 10 mēnešiem
Par maz spēlētāju rotācijas. Egleskalns un Dardzāns praktiski netika laukumā, nemaz nerunājot par pārējiem.