Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

"Poliurs/Ozolnieki" mēģinās tikt pie pirmās uzvaras

"Poliurs/Ozolnieki" mēģinās tikt pie pirmās uzvaras
Kārlis Volodins un Ivo Baranovskis, "Poliurs / Ozolnieki"
Foto: Romualds Vambuts

Šovakar plkst. 19:00 "Schenker" volejbola līgas spēlē Ozolniekos vietējais "Ozolnieki/Poliurs" savā laukumā uzņems Daugavpils Universitātes (DU) komandu. Tiešraide portālā Sportacentrs.com.

Šo sezonu "Poliurs/Ozolnieki" volejbolisti uzsākuši neveiksmīgi – trīs spēlēs trīs zaudējumi, turklāt divos no mačiem zaudēts piecu setu cīņā (pret Latvijas čempioniem "Biolars/Jelgava" un igauņu TTU). Turklāt jāuzsver, ka abos piecu setu mačos Ozolnieku volejbolisti atspēlējās no 0-2, tomēr izšķirošajā setā piekāpās. Pēdējā mačā "Poliurs" ar 1-3 atzina "Lāse-R" pārākumu.

Daugavpiliešiem klājies nedaudz labāk – zaudējums ar 1-3 pret šī brīža "Schenker" līgas līderiem no Pērnavas un pārliecinoša uzvara trijos setos pret turnīra tabulas lejasgalā esošo Rakveres vienību. Daugavpils komandas galvenais treneris Edgars Savickis atklāj, ka cīņas Ozolniekos vienmēr bijušas smagas un citādāka tā nesolās būt arī šodien. „Lielajā šaurībā (nelielajā zālē) mums vienmēr klājies grūti. Sezonas sākumā neesam pratuši izmantot savas iespējas. Spēlē pret Pērnavu mums bija labas iespējas, taču izšķirošajos brīžos kaut kas nedaudz pietrūka. Cīnīsimies,” apņēmību pauž DU treneris. Daugavpils komandas rindas papildinājis pieredzējušais Vladislavs Hotuļevs, kurš pirms sezonas esot patrenējies arī Ozolniekos. Savickis gan atklāj, ka ar viņu komanda rēķinās kā ar labu papildinājumu no rezervistu soliņa, jo svarīgākās spēles komandai ir pēc jaunā gada, kad Vladislavs, visticamāk, jau būs devies spēlēt uz kādu ārzemju klubu.

Ozolnieku komanda tikmēr šajā starpsezonā tika pie Toma Šmēdiņa, rēķinoties ar viņu kā stabilu komandas līderi un vilcēju. Pirmajās trijās spēlēs gan viņa vieta komandas sastāvā nebūt nav bijusi tik droša, patiesībā tāpat kā visu citu ierasto pamatsastāva „ozīšu”. Treneris Vitālijs Birjukovs visai plaši variē ar komandas sastāvu, iespēju dodot gandrīz visiem spēlei pieteiktajiem. Vai tas nozīmē, ka treneris vēl ir īstā sākumsastāva meklējumos, vai arī visi viņa rīcībā esošie ir spēkos ļoti līdzīgi. Šķiet, ka drīzāk otrais variants!

Skaidrs, ka šovakar favorītu lomā nāksies iejusties laukuma saimniekiem. Vai šo lomu viņi apstiprinās spēles laikā un pēc tās, redzēsim. Spēles Latvijas komandu starpā vienmēr bijušas interesantas un nav šaubu, ka arī šovakar cīņa būs aizraujoša. Mača sākums pulksten 19.00 un to tiešraidē varēs vērot arī portālā Sportacentrs.com. - Ceturtdien 19:00 Schenker līga:... Vēlāk vakarā, pulksten 21.30 spēles atkārtojums Sportacentrs.com TV (Lattelecom interaktīvās televīzijas 411. kanālā).


, 2012-10-18 12:47, pirms 12 gadiem
šmēdiņam beidzot jāsāk rādīt tas līdera cienīgais sniegums, savādāk neredzu ar ko viņš varētu nākotnē atgriezties kādā normālā eiropas klubā
, 2012-10-18 17:41, pirms 12 gadiem
popovich rakstīja: šmēdiņam beidzot jāsāk rādīt tas līdera cienīgais sniegums, savādāk neredzu ar ko viņš varētu nākotnē atgriezties kādā normālā eiropas klubā
Man pat grūti izprast - ko viņš dara ozīšu pamatsastāvā!Kāds eiropas klubs. Birjukovs ar interesants - zaudē setus sākumā,uztaisa maiņas-džeki normāli nokapā,uzvar, bet nākošo spēli uzsāk atkal pirmie!Tā bija visas trīs spēles un gan jau būs arī tāpat ceturtajā....
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.