Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Deveikus: "Gatavojamies pēc ierastā grafika"

Deveikus: "Gatavojamies pēc ierastā grafika"
Biolars-Olaine/Ozolnieki komandas volejbolisti
Foto: sport.err.ee/

Jau šajā nedēļas nogalē Rīgas 49. vidusskolā risināsies Latvijas kausa izcīņas volejbolā "Final Four" turnīrs. Pirms pusfināla cīņām portāls Sportacentrs.com sazinājās ar VK "Biolars - Olaine / Ozolnieki" galveno treneri Juriju Deveikusu, kurš informēja par pēdējiem jaunumiem komandā.

Latvijas kausa pusfinālā sestdien VK "Biolars / Olaine - Ozolnieki" volejbolistu pretinieki būs cits "Schenker" līgas klubs "Daugavpils Universitāte". Ar šo komandu "ozīši" šosezon reizi jau tikušies, izcīnot uzvaru.

Pirms Latvijas kausa izcīņas pusfināla "Biolars - Olaine / Ozolnieki" galvenais treneris Jurijs Deveikus pauda, ka komanda gatavojas kā ierasts. "Gatavojamies pēc ierastā grafika, trenējamies reizi dienā un briestam nedēļas nogalei. Daugavpilij ir laba komanda, komanda šosezon savu spēku jau parādījusi, apspēlējot Lāsi." Komandā gan netrūkst arī problēmu. Joprojām ar veselības problēmām mokās komandas galvenais naudas devējs Jurijs Daņilko. "Lai arī uz aizvadītās nedēļas nogales centrālo maču pret rīdziniekiem viņš bija ieradies, pēc tās veselības stāvoklis atkal ir pasliktinājies. Jācer, ka līdz nedēļas nogalei viss būs kātībā." Tāpat veselības problēmas ir arī dažiem spēlētājiem. "Joprojām nevar spēlēt Andrejs Baburovs, problēmas ir arī Pēterim Aukmanim," piebilda Deveikus.

Tāpat treneris atzina, ka komandu visticamāk jau pirms jaunā gada pametīs Valērijs Lomakins, kurš karjeru turpinās Francijas čempionāta "Pro B" līgas klubā kopā ar Vadimu Kardašu un Aivaru Petruševicu "Chaumont" rindās. Šajā komandā par galveno treneri strādā bijušais "Cēsu Alus" galvenais treneris Nikola Matijasevičs. Deveikus gan pieļāva, ka sestdien un svētdien Lomakinu Ozolnieku kluba rindās redzēsim arī laukumā.

Lūgts prognozēt otrā pusfināla iznākumu (Lāse-R/Rīga pret Armijas VK) treneris pauda, ka pārsteigumu nebūs un uzvarēs "Lāse-R/Rīga". Ja "ozīšiem" izdosies uzvarēt kausa izcīņas pusfinālā un arī otrajā no tiem pārsteigumi nenotiks, viņiem šosezon jau otro reizi būs jāspēlē ar rīdziniekiem. "Spēli iesākām neslikti – uzvarējām pirmajā setā un nedaudz atslābām. Rīgas klubs sāka spēlēt nedaudz labāk un uzvarēja pelnīti. Mums ir problēmas ar psiholoģiju, meistarības ziņā abas komandas ir ļoti līdzīgas," maču pirms nedēļas, kurā Ozolnieku komandai nācās piekāpties "robežsargiem" atcerējās Deveikus.

Latvijas kausa izcīņas finālspēli būs iespējams vērot arī portāla Sportacentrs.com veidotajā video tiešraidē - LIVE: 20. decembrī 16:00 Latvijas kausa...


, 2009-12-17 23:21, pirms 14 gadiem
Ozi jaauzvar!!! Iesu uz speli, kaut gan laikam busu viens no neliela Ozolnieku barina
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.