Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Dainis Āzens

"Credit24" meistarlīgā uzvar tikai līdere RTU/"Robežsardze"

"Credit24" meistarlīgā uzvar tikai līdere RTU/"Robežsardze"
Rīdzinieki joprojām ir līderi
Foto: Latvijas Volejbola federācija

"Credit24" meistarlīgā par spīti četrām spēlēm savā laukumā no Latvijas komandām uzvaras svinēja vien līgas līdervienība RTU/"Robežsardze".

Šodien tika aizvadītas četras spēles “Credit24” meistarlīgā, visas četras notika Latvijā, taču uzvaru izcīnīja vien RTU/”Robežsardze”, kas līderpozīcijas saglabāja arī pirms rītdienas spēlēm. Rīdzinieki ar 3:1 (22, -22, 19, 15) apspēlēja “TalTech”, oktobra labākajam spēlētājam Aleksandram Avdejevam gūstot 17 punktus. Pretinieku līderi Mihkelu Nūtu izdevās noturēt uz 12 punktiem.

Tagad rīdziniekiem tāpat kā “Bigbank Tartu” ir 21 punkts 8 spēlēs, taču labāka gūto un zaudēto setu attiecība (21:6 pret 22:7). Tartu volejbolisti šodien neatstāja nekādas cerības uz panākumu VK “Biolars”/Jelgava volejbolistiem, sagraujot viņus Ozolniekos ar 3:0 (17, 14, 15). Mājinieku rindās pa 5 punktiem saskaitīts Gatim Slavēnam un Aivim Āboliņam, bet viesiem 10 punkti – Mertam Tammearu.

3. vietu ar 18 punktiem 9 spēlēs ieņem čempioni “Saaremaa VK”, kas šodien izbraukumā ar 3:0 (19, 21, 14) pieveica Daugavpils Universitāti. Čempionu rindās 17 punkti austrālietim Semjuelam Džonam Bēmam, bet cēlājs Artis Caics šodien nespēlēja. Mājiniekiem pa 9 punktiem guva Raimonds Vilmanis (3 – ar bloku) un Aleksandrs Samuilovs.

Visbeidzot OC “Limbaži”/MSĢ ar 1:3 (25, -20, -22, -17) piekāpās Rakveres volejbolistiem. Limbažniekiem lieliska spēle Rihardam Lazdiņam (21 punkts), 12 punkti – Kristapam Šmitam. “Rakvere VK” rindās ar 21 punktu atbildēja Tāvi Nimmistu, bet ar 14 – Jonass Popmans.

4. vietu ar 18 punktiem 8 spēlēs ieņem “Selver Tallinn”, bet uz piekto vietu ar 15 punktiem 9 mačos pacēlušies Avo Kēla vadītie “Parnu VK” puiši, kas divus panākumus sīvā cīņā viesos izcīnīja ceturtdien un piektdien, ar 3:1 (-23, 22, 20, 27) pārspējot “Rakvere VK” un ar 3:2 (20, -22, 20, -20, 22) - “Selver Tallinn”. Attiecīgi 11 un 3 punktus uzvarētāju labā guva Atvars Ozoliņš un 4 un 6 punktus – Toms Švans.

Rīt notiks trīs spēles. Līderu cīņā Mežaparka sporta zālē pulksten 15:00 RTU/”Mežaparks” uzņems “Bigbank Tartu”, pulksten 16:00 “Jēkabpils lūši” lūkos sakurt pirti čempioniem “Saarema VK”, un pulksten 14:00 VK “Biolars”/Jelgava Jelgavā uzņems “TalTech”.

Izmantotie resursi:
Latvijas volejbola federācija


Megija Dambrehte. Foto: Puijo Wolley

Dambrehte Somijā maina komandu un pievienojas "Hameenlinna"

LETA. Latvijas izlases volejboliste Megija Dambrehte nākamajā sezonā pārstāvēs Somijas klubu "Hameenlinna", trešdien pavēstīja Hemēnlinnas komanda.
Toms Švans. Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Leskinovičai Dānijas zelts, Švans un Dzenis izcīna bronzas godalgas Igaunijā un Austrijā

Aizvadītajā nedēļā par Dānijas čempionāta uzvarētāju kļuva Kristīne Leskinoviča. Bronzas medaļas Igaunijas un Austrijas čempionātos nopelnīja attiecīgi Toms Švans un Jēkabs Dzenis, bet rezultatīvu spēli ASV studentu čempionātā aizvadīja Miks Ramanis.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzebski Wegiel
1

Skrūdera pārstāvētā "Jastrzebski Wegiel" izcīna Polijas čempiontitulu

LETA. Latvijas volejbolista Edvīna Skrūdera pārstāvētā Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel" svētdien Polijas čempionāta finālsērijā izcīnīja otro uzvaru un nodrošināja čempiontitulu.