Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Biolaram" uzvara, "RTU/Robežsardzei" zaudējums

"Biolaram" uzvara, "RTU/Robežsardzei" zaudējums
"Biolars Jelgava"
Foto: Vladislavs Proškins, f64

Sestdien "Schenker" volejbola līgas Izaicinājuma kārtā pie uzvaras tika "Biolars/Jelgava", kas mājās ar 3:0 pieveica TTU, savukārt "RTU/Robežsardze" Tallinā četros setos atzina "Selver" pārākumu (1:3).

Jelgavniekiem grūtākais bija pirmais sets (26:24), kam sekoja panākums arī otrajā (25:23) un trešajā (25:18) setā, līdz ar to uzvara arī visā spēlē ar rezultātu 3:0. 18 punktus uzvarētāju labā guva Andrejs Baburovs, Rolands Ozoliņš pievienoja 11 punktus, bet Pēterim Aukmanim deviņi punkti. TTU rindās pa 14 guva Marts Tīsārs un Jānuss Nomsalū.

TTU tas bija tikai otrais zaudējums Izaicinājuma kārtas otrā piecinieka turnīrā, kamēr Jelgavas komandai šis bija trešais panākums četros mačos.

Citā spēlē "Daugavpils Universitāte" tika pie otrās uzvaras, mājās ar 3:0 (27:25, 25:23, 25:22) pieveica "Poliurs/Ozolniekus". Uzvarētājiem pa 14 punktiem guva Ēriks Baiks un Rihards Puķītis, bet par vienu mazāk Dmitrijam Lavrenovam. Zaudētāju rindās 15 punkti Gatim Garklāvam, bet 13 Armanda Āboliņa rēķinā.

Pirmā piecinieka cīņā Igaunijas galvaspilsētā Tallinas "Selver" četros setos apspēlēja "RTU/Robežsardzi" - 25:12, 25:20, 22:25 un 25:21. Mārcis Jirgensons guva 15 punktus, bet Jānis Liepiņš pievienoja 12. Mājinieku labā lielisks bija Hindreks Pulks, kuram 29 punkti.

"Selver" pēc divām neveiksmēm līdzšinējās spēlēs izcīnīja pirmo uzvaru turnīrā, savukārt rīdziniekiem tas bija otrais zaudējums trīs spēlēs. Jau rīt "Robežsardzei" nākamā spēle, kad mājās jāuzņem citi igauņi, zaudējumus vēl nepiedzīvojušie Tartu "BigBank" volejbolisti.


, 2014-02-16 21:52, pirms 10 gadiem
nu nezinu kur tur kāds varēja saskaitīt garklāvam 15 punktus pret du..
vins tak savicka bloā sēdēja
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.