Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

VK "Lāse-R" piekāpjas čempioniem

Šodien kārtējā "Schenker" volejbola līgas spēlē VK "Lāse-R" savā laukumā ar 0:3 piekāpās pagājušās sezonas čempioniem "Selver" volejbolistiem.

Spēle iesākās līdzīgā cīņā un līdz pat seta galotnei rezultāts auga līdzīgi abām komandām. Pašā galotnē gan nedaudz pārliecinošāk un veiksmīgāk nospēlēja viesi „Selver” volejbolisti un izcīnīja uzvaru ar 25:23.

Arī otrā seta sākumā ne vienai no komandām neizdevās iegūt ievērojamu pārsvaru un pirmajā tehniskajā pārtraukumā abas komandas devās pie rezultāta 8:7 par labu viesiem. Tieši pēc tehniskā pārtraukuma „Selver” volejbolistiem izdevās neliels izrāviens un viņi izvirzījās vadībā ar plus pieci (12:7). Ieguvuši pārsvaru igauņi to neatdeva līdz pat seta beigām (16:11, 22:16) un uzvarēja arī otrajā partijā ar 25:17.

Arī trešo setu „Selver” iesāka vareni – 6:0, un spēja noturēt nelielu, bet pietiekami pārliecinošu pārsvaru līdz pat seta beigām (7:4, 10:6, 13:7, 18:12). Rīdzinieki gan galotnē vēl spēja pietuvoties līdz mīnus divi (20:22), taču pēdējais vārds atkal piederēja igauņiem un galu galā uzvara trešajā setā ar 25:21 un visā spēlē ar 3:0.

Nedaudz jocīgi šodien spēli tiesāja mača tiesneši. Brīžiem likās, ka spēle notiek visos un spēli tiesā igauņi, nevis mūsu pašu soģi. Visās strīdīgajā epizodēs bumba tika atdota viesiem, kamēr rīdzinieki tikai plātīja rokas, taču tas lai paliek uz mūsu soģu sirdsapziņas.

Schenker volejbola līga
VK Lāse-R - Selver 0:3 (23:25, 17:25, 21:25).

Izmantotie resursi:
www.schenker-league.page.tl


, 2007-11-11 19:47, pirms 16 gadiem
Elvi spēlē gan tiesneši bija savējie
, 2007-11-11 19:50, pirms 16 gadiem
NU nesakiet, ka atkal šogad EST ies pa priekšu "Schenker" līgā?!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2007-11-11 22:18, pirms 16 gadiem
Ir forsi ka par volejbolu vispar tiek rakstits. Un jaatzist ka Selver diemzel ir ta ka paraks par Lasi un rezultats to apliecina
Vienigi zel ka cienijamais raksta autors kurs drosi vien volejbola noteikumu gramatai pat nav stavejis blakam, nemaz nerunajot par to lasisanu, neveiksmes celonus grib atrast tiesnesos. Jo seviski, ja so speli tiesaja pedejo piecu gadu LV labakais tiesnesis, kurs tiesa ari loti augsta limena starptautiskas sacensibas. J.Celminam butu jaatceras, ka tapec ka kaut kur citur kadam pietiesa nenozime, ka tas jadara ari latviesiem. Tas butu apmeram ta, ka ja citur zog, tad mums ari jazog?!
Taču tas lai paliek uz mūsu raksta autora sirdsapziņas
, 2007-11-11 22:28, pirms 16 gadiem
-> Klavs5
Nē, tas, ka kaut kur citur pietiesā par labu mājiniekiem, nenozīmē, ka mums tā jādara, bet nozīmē, ka mums nav jāgremdē savējie situācijās, kad lēmums ir strīdīgs!!!!
, 2007-11-11 22:31, pirms 16 gadiem
Jānis Celmiņš nekur nav teicis, ka tiesāšana bija galvenais neveiksmes iemesls šodien... bet tik un taa neparastas svilpes shodien atskaneeja!
, 2007-11-11 22:38, pirms 16 gadiem
Jānis Celmiņš zina (personīgi pazīst) šīs spēles galveno tiesnesi, kura iniciāļi ir V.J. Un autors nekur nesaka arī to, ka ir jāpietiesā, bet pret savējiem jau nu svilpt tiešām nevajadzētu...
, 2007-11-11 23:04, pirms 16 gadiem
Tas nozīmē, ka jebkura "strīdīgā" situācija, kurā kāds spēlētājs no LV kaut ko apstīd ir jānosvilpj par labu mājiniekiem (jo pretējā gadījumā iznāk pret savējiem), nevis tā, kā to nosaka noteikumi?
Bet lai nu paliek, no malas jau vienmēr izskatās savādāk, bet esot staba galā savādāk.
, 2007-11-12 01:04, pirms 16 gadiem
"Selver" ir nokomplektēts labāk, "Lāsei" problēmas ar sastāva komplektāciju, "Selver" rāda saturīgu spēli, "Lāse" diemžēl nē, tātad nākas vien secināt, ka rezultāts likumsakarīgs & tiesneši jau nu tiešām nav vainīgi. Un uz 17 ar ir jāmāk zaudēt. Lai veicas turpmāk "Lāsei". peace
, 2007-11-12 13:27, pirms 16 gadiem
Klavs5 man tev viens ieteikums!!!
Tu te aizstaavi to super tiesnesi, tad dabuu luudzu kautkur pagaajushaa gada Schenker liigas finaala ierakstu un paskaties 5. setu, kur shis tavs taa sauktais labaakais tiesnesis pieljaava taadu kljuudu, ka taadu pat iesaaceejs tiesnesis nepieljautu. Es nesaku ka taapeec varbuut Laase buutu vinneejusi sho speeli, bet salauza vinsh speeles gaitu konkreeti. Nemaz nerunaajot, ka tajaa speelee, jau taa bija igaunju liinijtiesneshi, kas nu savus tautieshus nekad neapbizho.
Un shis nav ne pirmais un nepeedeejais piemeers par tavu supertiesnesi.

Runaajot par sho speeli (11.11.07), tad es domaaju, ka te tieshaam Selverbija paaraaki. Vinjiem shogad konkurentu nav. Zheel bet taa izskataas!
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzebski Wegiel

Skrūdera pārstāvētā komanda zaudē finālā un izcīna sudrabu CEV Čempionu līgā

LETA. Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlāja Edvīna Skrūdera pārstāvētā Polijas komanda Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel" svētdien Antaljā piedzīvoja zaudējumu Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas finālspēlē.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzebski Wegiel
2

Skrūdera pārstāvētā "Jastrzebski Wegiel" cīnīsies Čempionu līgas finālā

LETA. Latvijas vīriešu volejbola izlases cēlāja Edvīna Skrūdera pārstāvētā Polijas komanda Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel" svētdien Antaljā aizvadīs Eiropas Volejbola konfederācijas (CEV) Čempionu līgas finālspēli. Spēle Antaljas Sporta namā sāksies plkst.17.
Megija Dambrehte. Foto: Puijo Wolley

Dambrehte Somijā maina komandu un pievienojas "Hameenlinna"

Latvijas izlases volejboliste Megija Dambrehte parakstījusi jaunu līgumu un nākamajā sezonā pārstāvēs Somijas klubu "Hameenlinna", trešdien pavēstīja Hemēnlinnas komanda.