Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pēdam 19 punkti, klubam piektā uzvara

Pēdam 19 punkti, klubam piektā uzvara
Jānis Pēda
Foto: www.materdominivolley.it

Rezultatīvu spēli Itālijas volejbola čempionāta A2 līgā aizvadījis Latvijas izlases spēlētājs Jānis Pēda, kura gūtie 19 punkti palīdzējā "Materdomini" komandai izcīnīt uzvaru (3:2) pār "Sp Catania" klubu.

Itālijas volejbola čempionāta A2 līgas 12. kārtas spēli latvieša Jāņa Pēdas pārstāvētais "Materdomini" klubs aizvadīja savā laukumā un ar rezultātu 3:2 (25:18, 21:25, 25:15, 21:25, 15:13) guva virsroku pār vienu no turnīra tabulas lejasgala komandām "Sp Catania".

Kā ierasts rezultatīvs bija Pēda - uzbrukdams ar 61% efektivitāti latvietis guva 19 punktus un bija "Materdomini" kluba rezultatīvākais spēlētājs. Pēdam arī lielisks sniegums servju uzņemšanā - 86%.

Ar piecām uzvarām un septiņiem zaudējumiem latvieša pārstāvētais klubs Itālijas volejbola čempionāta A2 līgas turnīra abulā šobrīd ieņem 10. vietu.

Izmantotie resursi:
legavolley.it


, 2008-12-08 20:40, pirms 15 gadiem
Es dzirdēju ka Plauksta guva 22pts. , bet celis 31!!!!
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.
Edvīns Skrūders. Foto: Jastrzębski Węgiel
1

Skrūders atstāj Čempionu līgas finālistes rindas

LETA. Latvijas volejbolists Edvīns Skrūders neturpinās spēlēt Polijas čempionvienībā un Čempionu līgas finālistē Jastšembes Zdrujas "Jastrzebski Wegiel".
Foto: volejbols.lv
1

Latvijas volejbolistes arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpjas Igaunijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Tallinā arī otrajā pārbaudes spēlē piekāpās Igaunijas valstsvienībai.