Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:7, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Kadetiem otrais zaudējums

Kadetiem otrais zaudējums
Latvijas kadetu izlases volejbolisti pēc spēles ar Izraēlas izlasi
Foto: cev.lu

Šodien Beļģijas pilsētā Volvordē savu otro spēli Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīrā aizvadīja Latvijas volejbola kadetu izlase. Diemžēl arī otrajā turnīra spēlē mūsu puišiem nācās samierināties ar zaudējumu. Šoreiz Latvijas jaunie volejbolisti atzina Izraēlas izlases pārākumu - 1:3.

Jau ziņojām, ka vakar B apakšgrupas pirmajā spēlē Latvijas zēnu kadetu izlase ar 0:3 piekāpās vienaudžiem no Spānijas. Diemžēl arī šodien Latvijas jaunie volejbolisti cieta zaudējumu - šoreiz tika zaudēts vienaudžiem no Izraēlas - 1:3 (19:25, 25:21, 14:25, 21:25).

Rīt mūsu puišiem jāspēlē ar Grieķijas izlasi, kas līdz šim izcīnījusi divas uzvaras.

Rīt Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīru uzsāks arī mūsu meitenes. Latvijas U-18 jauniešu (meiteņu) izlase ielozēta vienā apakšgrupā (B) ar Itālijas, Slovēnijas, Ungārijas un Polijas izlasēm. Pirmo spēli mūsu meitenes aizvadīs 8. janvārī, kad tiksies ar Itālijas U-18 izlasi, otro - 10. janvārī pret Polijas izlasi, bet 11. un 12. janvārī tiksies attiecīgi ar vienaudzēm no Ungārijas un Slovēnijas. Mūsu meiteņu izlasi vada Andris Kļaviņš. Šis turnīrs risinās Itālijā.

Izmantotie resursi:
cev.lu


, 2009-01-07 22:02, pirms 15 gadiem
diez ko labi neiet... bet turaas dzeki!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-01-08 08:24, pirms 15 gadiem
Izskatās, ka Lazdas kungs ne tajā peļķhītē iekāpis. Tik bēdīgu startu kvalifikācijā jaunatnes volejbols nav piedzīvojis vispār nekad, lai gan Lazda kādreiz ļoti cītīgi mācīja citus, kā pareizi jāstrādā...!
, 2009-01-08 09:39, pirms 15 gadiem
Vai tad trūkst normālu speciālistu volejbolā! Lazda jau LVF nolaida, tagad jaunatnes izlases laiž pa grunti.
, 2009-01-08 10:00, pirms 15 gadiem
mr.plum rakstīja: Vai tad trūkst normālu speciālistu volejbolā! Lazda jau LVF nolaida, tagad jaunatnes izlases laiž pa grunti.
ir jau ir, bet vins nevienu citu nelaizh
Kristaps Platačs. Foto: kladno.volejbal.cz

Platačs nākamajā sezonā spēlēs Francijas augstākajā līgā

LETA. Latvijas volejbolists Kristaps Platačs nākamsezon spēlēs Francijas spēcīgākās līgas klubā "Plessis-Robinson Volley-Ball", vēsta Latvijas Volejbola federācija (LVF).
Marta Levinska. Foto: Volejbols.lv

Latvijas volejbolistes Sudraba līgas mačā četros setos zaudē Ungārijai

LETA. Latvijas sieviešu volejbola izlase sestdien Islandē piedzīvoja zaudējumu otrajā Eiropas Sudraba līgas mačā.
Foto: Latvijas Volejbola federācija.

Latvijas volejbolistēm Eiropas Sudraba līgas spēles ar Islandi un Ungāriju

Šodien no rīta uz Islandi devās Latvijas sieviešu volejbola izlase, lai rīt, 17. maijā, aizvadītu spēli ar Islandi, bet dienu vēlāk – ar Ungāriju.