Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Sirmais: "Esmu patiesi priecīgs"

Sirmais:  "Esmu patiesi priecīgs"
Zigismunds Sirmais
Foto: Romualds Vambuts

Pasaules junioru rekordists un Eiropas U-20 čempions šķēpmešanā Zigismunds Sirmais pēc triumfa Igaunijas galvaspilsētā Tallinā portālam Sportacentrs.com atklāja, ka sacensību laikā bijusi liela spriedze, taču viņam to izdevies pārvarēt un kļūt par čempionu.

"Gribējās nedaudz labāku rezultātu. Piektajā mēģinājumā [kas bija labākais], izmetu trīs metrus pirms līnijas, tāpēc [uz tā rēķina] diezgan daudz zaudēju. Ja ne tas, tad varbūt būtu pat jauns [pasaules junioru] rekords. Taču kopumā esmu priecīgs, ka tādā karstumā varēju aizmest pāri 80 metriem. Esmu patiesi priecīgs," atzina Sirmais.

"Spriedze sacensību laikā, protams, ka bija liela. Polis [Marcins Krukovskis] tomēr jau ar pirmo mēģinājumu uzmeta jaunu personisko rekordu (79.19)... Pēc tam es redzēju, ka viņam šķēps vairs nelido," Sirmais atzina, ka sapratis, ka viss atkarīgs tikai no paša snieguma. "Man pašam bija jāiziet un viss jāizdara. Maksimāli noskaņojos un uzmetu 81.53 metrus. "

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka 23.jūlijā Sirmais ar jaunu čempionātu rekordu uzvarēja Eiropas U-20 čempionātā, kas norisinājās Tallinā (Igaunija). Piektdien Sirmais startēs Dimanta līgas 11.posmā Zviedrijas galvaspilsētā Stokholmā, bet pēc tam aizvadīs treniņnometni, gatavojoties pasaules čempionātam, kas augusta beigās un septembra sākumā notiks Tegu, Dienvidkorejā.


, 2011-07-26 13:16, pirms 13 gadiem
Lai izdodas Dimanta līgas posmā samest 80m un pasaules čempī tikt finālā!
, 2011-07-26 14:46, pirms 13 gadiem
Tu esi patiesi talantīgs!
, 2011-07-26 14:53, pirms 13 gadiem
Un Tev nav iemesla tādam nebūt
Slēpts komentārs: zdarova lisij
, 2011-07-26 15:15, pirms 13 gadiem
un ejiet jus visi heiteri malku cirst! Viņam nav sakāpis galvā!
ja nezinat kāds Viņš patiesībā ir, tad nerakstiet savus komentārus, Viņš nav tāds par kādu Viņu uzskatāt. Viņš atšķirībā no jums visiem "TRENĒJAS KATRU DIENU" Viņš ir ieguldījis milzīgu darbu, tādu kādu reti kurš sportists ir spējīgs ieguldīt, beidziet skaust, un ejat beidzot kautko paši darat un sasniedzat vairāk kā Viņš!

Heiteri joprojām uzdevumu augstumos... LOL
, 2011-07-26 15:20, pirms 13 gadiem
Un Tev nav jāklausās latvietīšu komentāros
, 2011-07-26 15:23, pirms 13 gadiem
Latvija var lepoties ar velvienu labu škērpmetēju
, 2011-07-26 15:30, pirms 13 gadiem
vellls rakstīja: Un Tev nav jāklausās latvietīšu komentāros
un kas tad Tev pr tautību?
, 2011-07-26 15:48, pirms 13 gadiem
jaa jaa un ta ka vinsh sameta otreiz pasaules rekordu(junioru) tad vinjam cik sapratu ar limuziinu bij atbraukushi pakalj ziimulis un vairaak nekas,par rezuultaatu neko nesaku malacis bet shitaa taisoties taalu netiks
, 2011-07-26 15:52, pirms 13 gadiem
zdarova lisij rakstīja: jaa jaa un ta ka vinsh sameta otreiz pasaules rekordu(junioru) tad vinjam cik sapratu ar limuziinu bij atbraukushi pakalj ziimulis un vairaak nekas,par rezuultaatu neko nesaku malacis bet shitaa taisoties taalu netiks
limuzinu, jau senči atmaksaaja! nejau pašam tas ienāca prātā!
turklāt ar limuziinu, jau Zigismundam pirmajā reizē atbrauca pakaļ, Zigismunds nebūtu sev pasūtījis limuzīnu
esam pazīstami, Zigismunds ir vienkārš džeks, Viņam jau patīk limuzīni, bet nu speciāli, Viņš nepasūtīja sev to
, 2011-07-26 16:11, pirms 13 gadiem
evo rakstīja: un kas tad Tev pr tautību?
latvietītis nav tautība, latvietītis ir diagnoze
, 2011-07-26 16:49, pirms 13 gadiem
Šķēpmešanas sakarā Latvijas kontekstā var nebaidīties no diviem vārdiem: KĀRTĒJAIS pasaules klases šķēpmetējs un Latvijas kā šķēpmešanas LIELVALSTS!

tāpat kā BMX!
Foto: Salaspils Sporta nams.
1

Pēc 2 nedēļām jubilejas 10. Salaspils pusmaratons ar vadošajiem skrējējiem un atbalstu Ukrainai

Svētku noskaņās, savu pastāvēšanas desmitgadi, šī gada 11. maijā atzīmēs “Ezerkauliņi” Salaspils pilsētas pusmaratons. Kā ierasts, Salaspils pilsētas ielas visas dienas garumā pieskandinās bērnu distanču, 5km, 10km un galvenās distances – pusmaratona – skrējēji, piedaloties vairākiem vadošajiem Latvijas skrējējiem. Kā jaunums šogad ir ieviests jūdzes skrējiens, kas būs veltīts Salaspils sadraudzības pilsētas Bobrovicjas Ukrainā atbalstam.
Kenijas skrējēja Peresa Jepčirčira 2024. gada Londonas maratona finišā. Foto: Tolga Akmen/EPA/Scanpix
7

Kenijiete Jepčirčira Londonas maratonā labo pasaules rekordu sievietēm

LETA--PA Media/DPA. Kenijas vieglatlētikas garo distanču skrējēja Peresa Jepčirčira svētdien Londonas maratonā laboja pasaules rekordu, distancē sacenšoties tikai sievietēm.
Armands Duplantiss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
5

Duplantiss par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

LETA--AFP. Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantiss sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.