Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Valsts prezidents sveic Latvijas sportistus ar spožajām uzvarām

Valsts prezidents sveic Latvijas sportistus ar spožajām uzvarām
Valdis Zatlers
Foto: Lauris Vīksne, f64

Aizvadot sporta panākumiem bagātu nedēļas nogali, šodien Valsts prezidents Valdis Zatlers ir nosūtījis vēstules vieglatlētiem Aigai Grabustei, Madarai Palameikai un Jānim Leitim pateicībā par zelta medaļu izcīnīšanu Eiropas U-23 čempionātā Kauņā, Lietuvā.

Valsts prezidents pateicas trim sportistiem par darbu, talantu un lielo gribasspēku, ko katrs no tiem ir ieguldījuši, lai sasniegtu tik augstus rezultātus sportā. Īpašu gandarījumu viņš pauž par A.Grabustes un M. Palameikas panākumiem jaunu Latvijas rekordu sasniegšanā.

Tāpat Valsts prezidents ir patiecies Latvijas sieviešu basketbola izlasei par godpilnās trešās vietas izcīnīšanu Eiropas U-20 čempionātā Gdiņā, Polijā. Viņš augstu novērtē mūsu sportistu lielo cīņassparu un neatlaidību pēdējā čempionāta spēlē ar Krievijas izlasi, kuras laikā Latvijas basketbolistes pierādīja, ka ir vienas no spēcīgākajām Eiropā.

Valsts prezidents atzīmē, ka visi mūsu medaļnieki nes Latvijas vārdu pasaulē, un novēl veiksmes un spožas uzvaras arī turpmāk.

Informāciju sagatavoja:
Prezidenta preses dienests


, 2009-07-20 11:52, pirms 15 gadiem
Domāju ka Prezidentam būtu jāizsaka pateicība arī mūsu smaiļotājiem jo viņi arī izcīnīja zelta medaļas U-23 čempionātā!
, 2009-07-20 11:58, pirms 15 gadiem
nelo nedèlas nogalè Latvijai bija tik daudz medalu, ka nav brìnums ja kàdu aizmirst (tas gan nav attaisnojums).
, 2009-07-20 12:35, pirms 15 gadiem
Vienīgais,kas man Latvijas prezindetos tā labi patīk ir tas,ka visi,kas mums viņi bijuši, ir labos draugos ar sportu un atbalsta sportistus,nu kaut vai par brīvu aiziet vip sēdvietās paskatās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-07-20 13:31, pirms 15 gadiem
Sports pašlaik ir vienīgā pozitīvā lieta Lavijā
Slēpts komentārs: miiledy
, 2009-07-20 20:01, pirms 15 gadiem
Atvaino, izskatijās ka tu teici u-23 Eiropas čempionāts ir sētas mači?? Tu neesi gadījumā galvu saspiedis
, 2009-07-21 03:09, pirms 15 gadiem
[quote sandisdziguns]
Atvaino, izskatijās ka tu teici u-23 Eiropas čempionāts ir sētas mači?? Tu neesi gadījumā galvu saspiedis

Nav jau setas maci,bet daleji taisniba vinam ir.Proti tas bija eiropas cempionats,nevis pasaules un otrkart ne pieauguso.
Tadel diez vai loti daudz cilveku kuri pirms tam nezinaja,ka tada Latvija eksiste pec si cempionata zinaja,ka tomer tada eksiste un/vai atrodas.Par smailosanu nerunasim,diemzel,tas ir diez gan nepopulars sporta veids vismaz pasaules merogs.
Protams tas nemazina puisu nopelnus un malaci,ka izcinija zeltu.
Bet ja runa par valstviriem ta jau parasti notiek-tad kad tituli,uzvaras tad tikai visi sveic.
Foto: Salaspils Sporta nams.
1

Pēc 2 nedēļām jubilejas 10. Salaspils pusmaratons ar vadošajiem skrējējiem un atbalstu Ukrainai

Svētku noskaņās, savu pastāvēšanas desmitgadi, šī gada 11. maijā atzīmēs “Ezerkauliņi” Salaspils pilsētas pusmaratons. Kā ierasts, Salaspils pilsētas ielas visas dienas garumā pieskandinās bērnu distanču, 5km, 10km un galvenās distances – pusmaratona – skrējēji, piedaloties vairākiem vadošajiem Latvijas skrējējiem. Kā jaunums šogad ir ieviests jūdzes skrējiens, kas būs veltīts Salaspils sadraudzības pilsētas Bobrovicjas Ukrainā atbalstam.
Kenijas skrējēja Peresa Jepčirčira 2024. gada Londonas maratona finišā. Foto: Tolga Akmen/EPA/Scanpix
7

Kenijiete Jepčirčira Londonas maratonā labo pasaules rekordu sievietēm

LETA--PA Media/DPA. Kenijas vieglatlētikas garo distanču skrējēja Peresa Jepčirčira svētdien Londonas maratonā laboja pasaules rekordu, distancē sacenšoties tikai sievietēm.
Armands Duplantiss. Foto: Zumapress.com/Scanpix
5

Duplantiss par centimetru labo sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā

LETA--AFP. Zviedrijas vieglatlēts Armands Duplantiss sestdien Ķīnā pirmajā Dimanta līgas posmā laboja sev piederošo pasaules rekordu kārtslēkšanā par vienu centimetru.