Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:4, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Igaunijas skrējēji izaicina latviešus

Jau šo sestdien Rīgā, Mežaparkā notiks "Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens", kurā savu dalību ir apstiprinājuši jau 50 Igaunijas skrējēji, kuri startē ar ambīciju iegūt maksimāli augstākus rezultātus, cīnoties ar Latvijas skrējējiem un sporta entuziastiem. Neļauj igauņiem mūs noskriet!

Pagājušo svētdien "Nike" organizētajā lielākajā "SEB Rudens skrējienā" Tallinā piedalījās gandrīz 10 000 dalībnieku. Skrējienu plaši pārstāvēja arī Latvijas sportisti. 10 kilometru distancē pirmo vietu ar rezultātu 31 minūte 10 sekundes ieguva Latvijas rekordists Mareks Florošeks. Septītais finišēja Edgars Brigmanis, savukārt sievietēm otro vietu ieguva Ilona Marhele.

Jau šo sestdien Rīgā, Mežaparkā notiks "Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens", kur savu dalību ir apstiprinājuši jau 50 igaunijas skrējēji, kas startē ar ambīciju iegūt maksimāli augstākus rezultātus cīnoties ar Latvijas skrējējiem un sporta entuziastiem. Savās mājās igauņiem uzvarēt nedrīkst ļaut!

Atgādināsim, ka "Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens" notiek šo sestdien Rīgā, Mežaparkā. Distances garums 7 kilometri. Balvu fonds 5 000 LVL apmērā. Apbalvoti tiks gan ātrākie, gan atraktīvākie skrējēji. "Nike Rīgas izaicinājuma skrējiens" tiek organizēti arī kā svētki visai ģimenei, jo paralēli lielajam skrējienam notiks bērnu skrējiens, kur balvas tiks katram dalībniekam. Skrējiena dalībniekiem distanci ir iespējams veikt arī speciālos Nike + tehnoloģijas apavos, kurus bez maksas var izīrēt pirms skrējiena.

Pašlaik savu dalību skrējienā ir apstiprinājusi arī BMX olimpiskā komanda ar olimpisko čempionu Māri Štrombergu priekšgalā. Skries arī sporta žurnālists Lauris Lizbovskis, bet krējiena vadītājs būs Latvijas biatlonists Jēkabs Nākums.

Lai skaidrotu skriešanas nozīmi un ietekmi uz profesionālo sportistu karjeru, trīs skolotāju pāri (BK Valmiera spēlētāji Sandis Amoliņš un Ingus Bankevics, BK Barons spēlētājs Armands Šķēle un skeitbordists Jānis Kuzmins, fitnesa eksperti Ralfs Upmanis un Kaspars Ozoliņš) apmeklēs Latvijas skolas un piedalīsies fizkultūras stundu vadīšanā. Lai interesējošās skolas iegūtu šādu iespēju, skolas izveidotajai komandai bez maksas jāpiedalās skrējienā (nosūtot pieteikumu pa faksu 67324130 vai e-pastu maruta.eglite@experiential.lv).

Pieteikties skrējienam iespējams internetā vivasport.lv un bezrindas.lv, kā arī aizpildot reģistrācijas anketas Citysport un Sportland veikalos Rīgā.


, 2008-09-16 14:44, pirms 16 gadiem
Lai 28 tajā brauc uz Valmieru
, 2008-09-16 14:51, pirms 16 gadiem
nu bez slēpēm igauņi nav nemaz tik vareni
, 2008-09-16 21:04, pirms 16 gadiem
3. rindkopā no beigām 7. vārdam no beigām 1. burts pa daudz!
, 2008-09-18 16:49, pirms 16 gadiem
Kas vainas KREEJIENAM?

Ja riikoshanaa piedalaas biatlonisti, tad igaunji nebuus probleema - biatlonisti sakaaps kokos un pa vienam kniebs nost katru igauni, kas izraadiisies paaraak aatrs
Agate Caune. Foto: Guntis Bērziņš

Caune izcīna uzvaru Rīgas maratona programmā iekļautajā 5km skrējienā otro gadu pēc kārtas

Divkārtējā 2023. gada Eiropas junioru čempione Agate Caune svētdien izcīnīja pirmo vietu "Rimi" Rīgas maratona programmā iekļautajā piecu kilometru skrējienā, tādējādi svinot uzvaru otro gadu pēc kārtas.
Anete Sietiņa. Foto: Reuters/Scanpix
5

Sietiņa izcīna uzvaru šķēpmešanā starptautiskās sacensībās Polijā

LETA. Latvijas sportiste Anete Sietiņa sestdien Hožovā, Polijā, starptautiskās vieglatlētikas sacensībās izcīnīja uzvaru šķēpa mešanā.
Dmitrijs Serjogins. Foto: Guntis Bērziņš.
2

Serjogins un Siliņa izcīna otro vietu Rīgas maratonā, kļūstot par Latvijas čempioniem

Vairākkārtējie Latvijas čempioni dažādās distancēs Dmitrijs Serjogins un Anita Siliņa (Kažemāka) svētdien "Rimi" Rīgas maratonā izcīnīja otrās vietas, vienlaikus kļūstot par valsts čempioniem maratonā. Serjoginam tā bija otrā, bet Siliņai trešā uzvara valsts čempionātā maratonā.