Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Nolans un Girgensons uzņems vakar septiņus vārtus guvušo "Sharks"

Unibet.com
Unibet.com

Nolans un Girgensons uzņems vakar septiņus vārtus guvušo "Sharks"
Raiens Millers
Foto: Paul Bereswill/Getty Images

Nacionālās hokeja līgas klubs Bufalo „Sabres” šonakt centīsies gūt savu trešo uzvaru pēc kārtas. Lai to izdarītu, jāspēkojas ar Sanhosē „Sharks” vienību, kura šobrīd ieņem piekto vietu līgā un vakardienas mačā pret „Flyers” guva septiņus vārtus. Mača sākums 2:00 pēc Latvijas laika.

Teda Nolana vadītā „Sabres” pēc olimpiādes savu pirmo zaudējumu vēl nav piedzīvojusi , pārspējot gan „Hurricanes”, gan „Bruins” komandas. Zīmīgi, ka abās spēlēs „Sabres” prata gūt izšķirošus vārtus pamatlaika pēdējā minūtē, kas liek atzīmēt komandas cīņassparu un nepadošanos, kā arī labu tiesu veiksmes devas. Patīkami, ka pret „Bruins” neizšķirtu nesošajā vārtu guvumā ar rezultatīvu piespēli pierakstījās arī Zemgus Girgensons.

Girgensonam būs iespēja savu punktu ražu papildināt arī šonakt, jo Sanhosē „Sharks” spēlē pietiekami rezultatīvi hokeju. Ko vērta vien jau vakardienas spēle Filadelfijā, kurā „Sharks” uzvarēja ar 7:3, bet sezonā kopumā „Sharks” vidēji spēlē guvusi 2,8 vārtus. Koeficents uz to, ka šonakt pa abām komandas pamatlaikā gūs vismaz sešus vārtus, ir 2,15. Jāpiezīmē, ka arī Bufalo savā iepriekšējā spēlē pieredzēja deviņus vārtu guvumus (5:4).

Sezonas pirmajā savstarpējā spēlē novembrī „Sabres” viesos uzvarēja ar 5:4 pēcspēles metienos, un uzvara šonakt ļautu tai sezonas sēriju noslēgt ar 2:0. Koeficents šādai varbūtībai, proti, „Sabres” uzvarai pamatlaikā ir 3,45. Protams, „Sharks”, kura ir viena no līgas elites vienībām un šobrīd ieņem piekto vietu NHL, šādu variantu pieļaut nedrīkst, ko attiecīgi ievērojuši arī bukmeikeri, Sanhosē komandas uzvarai ieliekot koeficentu 1,90.

„Sabres” vārtos stāsies Raiens Millers, kurš šosezon spēlē lieliski, un, ja ne viņš, tad komanda nesakasītu pat pusi no savām uzvarām. Diezgan droši, ka jau drīz par savu uzvaru vākšana prasmi „Sabres” varēs pārliecināties bez Millera, jo runas par viņa aizmainīšanu iegūst arvien reālāku veidolu. NHL maiņu termiņš 5. marts, līdz ar to gluži iespējams, ka Millers šonakt aizvadīs savu pēdējo spēli Bufalo skatītāju priekšā kā „Sabres” komandas vārtsargs. To noteikti apzinās arī pats Millers, kurš centīsies parādīt savu labāko spēli – koeficents uz to, ka „Sabres” ielaidīs divus vai mazāk vārtus, ir 2,16.

Vakardienas spēlē „Sharks” savu izšķirošo pārsvaru ieguva otrajā periodā, kuru uzvarēja ar 5:0. Ar „hatr-trick” atzīmējās Džo Pavelskis, tiesa, Sanhosē mīnuss šonakt būs tas, ka tā aizvadīs otro spēli divās dienās, kamēr „Sabres” bija iespēja dienu atpūsties. Tik un tā, koeficents uz to, ka „Sharks” otrā perioda mikromačā uzvarēs, ir 2,33