Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

KHL fināls pārceļas uz Prāgu - "Metallurg" mēģinās pārņemt vadību

Unibet.com
Unibet.com

KHL fināls pārceļas uz Prāgu - "Metallurg" mēģinās pārņemt vadību
Sergejs Mozjakins iepriekšējā guva vārtus un veica divas rezultatīvas piespēles
Foto: metallurg.ru

Šovakar 20:00 norisināsies KHL finālsērijas trešā spēle, kurā par vadību sērijā un otro uzvaru sacentīsies Prāgas "Lev" un Magņitogorskas "Metallurg".

Pēc Magņitogorskā dalītajām uzvarām uz pusēm KHL sezonas nozīmīgākā sērijā turpināsies Prāgā, Čehijā. "Lev" šī būs iespēja atgūt vadību sērijā, kuras otrajā spēlē Magņitka parādījā savu spēku, uzvarot ar 4:1 un atriebjoties par pirmo sauso spēli.

Apmēram tieši tādus vārdus un izteicienus Magņitkas hokejisti stāstīja krievu medijiem, paužot pārliecību par savu varēšanu un panākumu šajā sērijā. Tiesa, bukmeikeri uzskata, ka Prāgā viņiem viegli neklāsies un abu komandu izredzes uzvarēt tiek vērtētas apmēram līdzīgi. Uz Prāgas uzvaru koeficients ir 2.35, uz "Metallurg" tikai nedaudz augstāks - 2.70.

Lai arī "Metallurg" pagājušajā spēlē guva četrus vārtus, robeža "Over 5.5" netika pārsniegta arī toreiz. Šo robežu "Lev" nav pārsniegusi jau 11 spēlēs pēc kārtas, taču likme, ka šodien tomēr sabirs vismaz seši vārti ir novērtēta ar koeficientu 3.55.

Otrajā spēlē atkal pierādījās, cik ļoti "Metallurg" ir atkarīga no savas pirmās supermaiņas - pēc izvirzīšanās vadībā ar 1:0 Mozjakins-Kovāržs-Zaripovs septiņu minūšu intervālā katrs guva pa vārtiem, un Prāgas izredzes bija zudušas. Likme, ka Mozjakins arī šodien iemetīs, novērtēta ar 3.80, bet Kovārža un Zaripova vārtu iespēja novērtēta ar 4.00.

"Lev" vārtsargs Petri Vehanens palīdzējis komandai jau četras reizes pēdējo trīs sēriju laikā nostāvēt sausā. Iespēja, ka šo varoņdarbu atkārtos arī šovakar un "Metallurg" ceturto spēli gaidīs sausā ir 8.00. Tāpat var pievērst uzmanību faktam, ka "Lev" spēles tiek uzsāktas uzmanīgi un vārti pirmajās mača 10 minūtēs nav gūti ne šīs sērijas laikā, ne pusfinālā pret "Lokomotiv". Koeficients uz to, ka arī šodien pēc desmitās nospēlētās minūtes rezultāts būs 0:0 ir 1.65, savukārt, ja rezultāts šajā laikā tiks atklāts, attiecīgā likme tiks pareizināta ar 2.08.

Sērijas ceturtā spēle arī norisināsies Prāgā 24. aprīlī.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-22 11:27, pirms 10 gadiem
varbūt virsraksts varēja būt...KHL fināls pārceļas uz Prāgu - ''Lev'' mēģinās pārņemt vadību.