Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Melbārža četrinieks otrs ticamākais kandidāts uz zeltu

Unibet.com
Unibet.com

Melbārža četrinieks otrs ticamākais kandidāts uz zeltu
Oskars Melbārdis
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Soču olimpiskās spēles sasniegušas savu priekšpēdējo dienu, un tajā pirmos divus braucienus aizvadīs bobsleja četrinieki. Bukmeikeru vērtējumā otrs ticamākā zelta medaļas ieguvēja ir Latvijas ekipāža ar pilotu Oskaru Melbārdi priekšgalā, kamēr galvenais favorīts ir mājinieks Aleksejs Zubkovs.

Sacensības četriniekos bobslejā būs pēdējās, kuras olimpiādē tiks aizvadītas Soču „Sanki” trasē. Oskara Melbārža četrinieks treniņos uzrādījis pietiekami labus laikus, lai līdzjutēji nezaudētu cerību uz vēl vienu cēlmetālu Sočos.

Par galveno favorītu tomēr tiek uzskatīts krievu pilots Aleksejs Zubkovs, kurš triumfēja divniekos, un viņa kamanu ātrums mudināja domāt, ka Soču trases nianses viņš izpētījis līdz pēdējam sīkumam, kamēr viņa pretinieki (tāpat kā daudzi skeletonisti un kamaniņu braucēji) nekādi nespēj saprast, kādēļ trases lejasdaļā zūd ātrums. Zubkova iekļūšana trijniekā novērtēta ar ļoti zemu koeficentu, proti, 1,05, kas nozīmē, ka bukmeikeri praktiski nesaredz iespēju, ka Krievija varētu palikt bez medaļas.

Savukārt otrs reālākais kandidāts uz zeltu ir tieši Melbārdis – koeficents uz viņa uzvaru ir 5,00, bet viņa iekļūšana medaļās novērtēta ar 1,75. Ņemot vērā viņa lieliskos panākumus šās sezonas Pasaules kausā un piekto vietu divniekos, Latvijas pirmās ekipāžas atrašanās līderu vidū ir skaidri saprotama.

Kopumā diezgan izteikts ir pirmais četrinieks, kas bukmeikeru vērtējumā cīnīsies par medaļām- Zubkovs, Melbārdis, Holkombs un Arnts, bet pārējie jau ir ietālāk. Pieejama arī interesanta likme, par to kurš būs augstākā vietā – Melbārdis vai Arnts. Latviešu pilota izredzes šajā duelī novērtētas nedaudz augstāk, proti, ar koeficentu 1,80.

Šodien tiks noskaidrota arī bronzas medaļas ieguvēja hokeja turnīrā un par šo godu sacentīsies ASV un Somijas izlases. Abas vakar mazrezultatīvā spēlē piedzīvoja zaudējumus (0:1 un 1:2) pusfinālā, bet šodien favorīte ir ASV, kuras uzvara pamatlaikā novērtēta ar koeficentu 2,00. Somija gan nez vai gatava tā vienkārši atkāpties no savām pozīcijām, un tās uzvara pamatlaikā novērtēta ar pievilcīgo 3,05.

Spēles rezultātu iespējams prognozēt arī Unibet.com Facebook lapā. Seko un prognozē mača rezultātu, jo par precīzu prognozi piešķirsim tev piecu eiro bonusu.

  +9 [+] [-]

, 2014-02-22 08:40, pirms 10 gadiem
Ticamākie kandidāti zelta medaļai bobsleja 4niekos:
1) trases temperatūras regulētājs/i
2) bobu slieču "iesmērētājs"
3) sargs pie ieskrējiena estakādes, kurš tajā ielaiž tikai krievus
4) atbildīgais par laika skaitīšanas burvīgo opciju "laika ņemšanu koriģēt manuāli un krieviem startā vienmēr tikai 4.47 sek"
5) trases laistītājs, kurš trasi laista ar īpaši sagatavotu "krievu sliecēm piemēroto ūdentiņu"
6) būvētājs/i, kurš trasē iebūvējis elektromagnētus, kas tiek izslēgti tikai kad brauc krievi
7) nu tad BEIDZOT... pats Zubkovs!
8) otra krievu ekipāža ar tādu pašu atbalsta "paketi" kā Zubkovam, bet tomēr mazāk spriganiem stūmējiem
9) kaut kur galveno pretendentu lejasgalā ir ...VISI pārējie bobslejisti, kuri atkal brīnīsies un neizpratnē purinās galvu par to kur trases beigās bija pazudis viņu bobu ātrums.

  +1 [+] [-]

, 2014-02-22 09:44, pirms 10 gadiem
Jā ,dīvainības netrūks,bet tā ir Krievija !!!! Cerams ,ka viņi tik rupji tos vienādos laikus startā neieprogrammēs ,pasaule tā jau smejās par viņiem .........

  +1 [+] [-]

, 2014-02-22 09:49, pirms 10 gadiem
Interesanti vai krievu 3 ekipāža(Zaharovs) arī spēs ielauzties pirmajā desmitniekā?Startē otrajā grupā pirms mūsu otrās ekipāžas.Krieviem kopvērtējumā vēl zeltus vajag ,lai apsteigtu norvēģus.Tā kā neko vairāk par bronzu viņi nevienam neatstās.

     [+] [-]

, 2014-02-22 11:02, pirms 10 gadiem
Tik daudz kļūdu vienā tik īsā rakstā sen nebiju lasījis šāda mēroga portālā.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-02-22 11:12, pirms 10 gadiem
Pats Labākais rakstīja: Čalīt, Tev nav kaut kāda vajāšanas mānija piemetusies? Vai jau no paša rīta klepus drapes esi sadzēries?
mānija vai nemānija,bet loģikas rezultātos ir maz............
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-22 11:41, pirms 10 gadiem
Pats Labākais rakstīja: Domā vācieši rīkotos daudz savādāk? Ļoti šaubos...
Atšķirība, ka visas vācu trases visi pārējie arī jau pa šiem gadiem ir n-tās reizes piebraukuši.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-22 15:08, pirms 10 gadiem
aivarasa rakstīja: Jā ,dīvainības netrūks,bet tā ir Krievija !!!! Cerams ,ka viņi tik rupji tos vienādos laikus startā neieprogrammēs ,pasaule tā jau smejās par viņiem .........
es nē, es smejos par tiem kunkstošajiem nīkuļiem, kuri nemāk zaudēt