Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Bukmeikeri paredz Gulbim pret Robēru uzvaru divos setos

Unibet.com
Unibet.com

Bukmeikeri paredz Gulbim pret Robēru uzvaru divos setos
Ernests Gulbis
Foto: AFP/scanpix

Latvijas tenisistu Ernestu Gulbi Romā sagaida otrās kārtas pārbaudījums Francijas pārstāvja Stefana Robēra personā. Arī šoreiz bukmeikeri uzskata, ka Gulbi sagaida uzvara divos setos, kura novērtēta ar koeifcientu 1,28, savukārt uzvarai 2:1 koeficients ir 4,50.

Ernestam Gulbim pirmās kārtas pārvarēšana Romas turnīrā prasīja mazāk nekā pusstundu spēles laika, jo kolumbietis Alehandra Falja pirmajā setā īpašu pretestību izrādīt nespēja, bet pēc tam izstājās savainojuma dēļ. Arī otrajā kārtā Gulbi sagaida rangā daudz zemāk esošs tenists, proti, Stefans Robērs.

33 gadus vecais Robērs ATP rangā ir 85. vietā, savukārt pirmajā piecdesmitniekā viņam savas karjeras laikā tā arī nav sanācis iekļūt. Bukmeikeri līdz ar to Gulbim atvēl vēl pārliecinošāku favorīta statusu nekā pirmajā kārtā pret Falju - Gulbja uzvarai ir koeficients 1,11, bet Robēra - 6,50.

Tiesa, Robērs Romas turnīrā guvis jau trīs uzvaras pēc kārtas (ieskaitot kvalifikācijas kārtas) un visās viņa pretinieks rangā bijis nedaudz augstāk, tiesa, ne tuvu tik augstu kā Gulbis, kurš pēdējā rangā ieņēma 17. vietu.
Gulbja uzvara divos setos novērtēta ar koeficientu 1,28, tiesa, Faljas izstāšanās pirmajkā kārtā var nospēlēt pretēju efektu, proti, prakses trūkumu. Robērs iegājis labā tempā, kamēr Gulbis Romā oficiālā mačā aizvadījis vien 25 minūtes. Uzvaru no Gulbja rokām gan šis fakts nez vai izlaidīs, taču sīvāka un nervozāka cīņā gan var sanākt - koeficients uz to, ka Gulbis uzvarēs setos ar 2:1, ir 4,50.

Ja Robēra uzvara visā setā liekas neticama, vērts pievērst uzmanību tieši pirmā seta attīstībai, proti, koeficients uz to, ka būs jāizspēlē vismaz deviņi geimi, ir 1,55, savukārt astoņi un mazāk geimi novērtēti ar koeficientu 2,35. Vakardienas mačā Gulbim vajadzēja tikai septiņus geimus, bet Robērs savā 1. kārtas pirmajā setā ar 1:6 zaudēja Alehandro Gonsalesam. Protams, tas automātiski nenozīmē, ka šodien būs līdzīgs scenārijs, taču tendence novērojama. Tiesa, kvalifikācijas mačos Robēram abos pirmajos setos bija vajadzīgi desmit geimi uzvarai.

Mačs sāksies ap 17:00 vai nedaudz vēlāk un to būs iespējams vērot UnibetTV tiešraidē. Uzvaras gadījumā Gulbi sagaida tikšanās ar spāni Davidu Fereru, kurš, starp citu, bukmeikeru vērtējumā ir piektais reālākais kandidāts uz uzvaru Romas turnīrā, kamēr Gulbis ir dalītajā sestajā vietā. Abu triumfa koeficienti gan atšķiras ievērojami - Fereram 15,0, Gulbim - 50,0.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja