Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Prognozē PK spēļu rezultātus un dodies uz Čempionu līgas finālu

Unibet.com
Unibet.com

Unibet nolēmusi Pasaules kausa futbolā finālturnīra skatīšanos padarīt vēl aizraujošāku, piedāvājot prognožu spēli "Road to Rio Challange". Šī spēle pieejama "Facebook" aplikācijā Unibet.com profilā, un galvenā balva ir divas biļetes uz trim nākamās sezonas supermačiem - ČL finālu, Madrides "Real" cīņu pret "Barcelona" un Anglijas derbiju starp MU un "Liverpool".

"Road to Rio Challange"

Spēles pamatmērķis ir noteikt visu PK maču rezultātus. Viegli uztveramais interfeiss ļauj izvairīties no garu skaitļu virtenes ievietošanas nepārskatāmās tabulās, taču iespējams arī iesaistīt savus draugus, ģimeni un kolēģus, izveidojot kopīgu līgu. Iespējams veikt prognozes jau visiem mačiem vienlaicīgi, iespējams nogaidīt katras spēles sākumu, lai uzzinātu maksimāli daudz par izlašu sastāviem un noskaņojumu.

Katru dienu būs iespēja laimēt dažnedažādas balvas, ieskaitot spēļu konsoles, planšetdatorus, kā arī pavisam unikālus futbola kreklus ar tādu leģendu autogrāfiem kā Maradona, Mesi un Pele. Savukārt kopvērtējuma uzvarētājs iegūs divas biļetes uz iespaidīgākajiem nākamās sezonas mačiem, proti, Čempionu līgas finālu, Spānijas El Clasico un Anglijas derbiju "Liverpool" pret "Manchester United". Vērts pacensties, vai ne?

Katru savu prognozi var ar vienas pogas klikšķi ievietot savā "Facebook" laika joslā, lai parādītu saviem draugiem savu prognozi. Prognozējot vienkārši jānorāda, cik vārtus gūs katra komanda - 5 punkti tiks iegūti par precīzi noteiktu uzvarētāju, savukārt precīzs rezultāts tiks novērtēts ar vēl papildus septiņiem punktiem. Īpaša priekšrocība Unibet.com cienītājiem, proti, ja ir atzīmēts "Patīk" Unibet.com Facebook profilā, katrā spēles dienā tiks saņemts viens papildus punkts.

"Road to Rio Challange" ir 12 oficiālas dalībvalstis un spēle pieejama arī latviešu valodā. Ja rodas šaubas par savām prognozēm vai vienkārši ir vēlme ieklausīties citos viedokļos, spēles ekrāna apakšā pieejami Unibet futbola ekspertu komentāri un prognozes.

Spēle pieejama šeit - https://www.facebook.com/UnibetLatv...

Ieskats prognozēs

Bukmeikeri par turnīra galvenajām favorītēm uzskata Brazīliju un Argentīnu, augstu tiek vērtētas arī Spānijas un Vācijas izredzes, un šis lielais četrinieks ir samērā izteikts, tiesa, neliels pārsteigums vērojams piektajā reālākajā kandidātā. Par to ar koeficientu 19.00 kļuvusi Beļģija, kuras vēsturē nav lielu panākumu, taču ir teicami aizvadīts atlases cikls. Tās iespējas tiek vērtētas daudz augstāk nekā tādu futbola grandu kā Nīderlandes, Anglijas, Itālijas, Portugāles, Francijas utt.

Brazīlijas vieta futbolā nez vai ir plaši jākomentē, turklāt tā spēlēs savās mājās. Triumfs novērtēts ar koeficientu 4.00, tiesa, izlases sastāvs ir diezgan pamatīgi atjaunināts pēdējo gadu laikā, un uzvara Konfederāciju kausā 2013. gadā pierāda teju neko. Argentīna (triumfa iespēja 5.10) un Spānija (7.50) ir daudz pieredzējušākas (Argentīna kopumā ir visvecākā izlase PK finālturnīrā), tturklāt spāņi ir uzvarējuši pēdējos trijos lielajos turnīros.

Savukārt par Vāciju futbola kuluāros klīst divdomīgas valodas. Skaidrs, ka savainojumi iedragā visu izlašu rindas, taču Vācijai tas varētu izvērsties vissmagāk, jo arī vairāki uz Brazīliju atbraukušie līderi ir ne tajā labākajā formā. Tās čempiones tituls novērtēts ar 7,50, iekļūšana trijniekā 2.80, taču riska mīļi var mēģināt doties pēc likmes, ka Vācija nemaz netiek ārā no grupas (koeficients 6.50), un grupa tai patrāpījusies spēcīga - Portugāle, ASV un Gana.

Katrs finālturnīrs arī piedāvā neoficiālo kontinentu cīņu - Eiropa pret Dienvidameriku, proti, kuras izlase izcīnīs kausu? Eiropas iespējas novērtētas ar 1.80, kamēr Dienvidamerikas nedaudz zemāk - 1.90. Jāpiemin, ka vēl neviena Eiropas izlase nav triumfējusi Pasaules kausā, kurš norisinājies Dienvidamerikā (sešas reizes), savukārt kopējā bilance ir 10:9 tās labā.

Brazīlijas līdzjutēji pieraduši redzēt brazīliešu futbolu - ātru, skaistu un elegantu, kurā aizsardzība notiek pēc tam. Protams, nez vai arī Neimārs&Co varēs katrā spēlē atļauties šādu taktiku, taču vārtu birumu var sagaidīt tik un tā. Likme, ka turnīrā kopā tiks gūti 165 (vidēji mačā 2.57) vai vairāk vārti, novērtēta ar koeficientu 2.50. Pagājušajā PK gan tika gūti tikai 145 vārti (2.27 vidēji mačā), un šāda scenārija atkārtošanās, proti, turnīla laikā gūti 145-149 vārti ir ar koeficientu 6.00.

Tas, protams, paver vēl venu intrigas pilnu jautājumu - kurš šoreiz kļūs par četrgades zvaigzni? 2010. gadā četri futbolisti guva pa pieciem vārtiem, bet 2006. gadā Miroslama Klozem pietika ar pieciem vārtiem, lai kļūtu par turnīra rezultatīvāko spēlētāju. Šoreiz bukmeikeri visaugstāk vērtē Lionela Mesi izredzes (1.90), kamēr otrais ir Neimārs. Savukārt Zelta buča kandidātos visaugstāk tiek vērtētas Lionela Mesi un Neimāra izredzes (abiem koeficients 9.00), savukārt kā trešais reālākais tiek minēts Serhio Agvero no Argentīnas (15.0). Portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu šajā sarakstā ir piektais (18.0).

Visas augstāk pieminētās totalizatora likmes ir atvērtas līdz pirmā mača sākumam, proti, līdz Brazīlijas-Horvātijas spēles pirmajai svilpei, savukārt "Roda to Rio Challange" spēles prognozes var veikt līdz katras attiecīgās spēles sākumam. Noslēgumā vēl tikai jāvelta brīdis pārsteiguma gaidītājiem, kuri savu īsto favorītkomandu cer atrast tikai turnīra gaitā. Likme, ka PK triumfēs izlase, kura to vēl nekad nav izdarījusi, ir ar koeficientu 5.00.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-12 13:09, pirms 10 gadiem
Labas balvas.