Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

Girgensons un transfēru izmainītā "Sabres" pie Stemkosa un "Lightning"

Unibet.com
Unibet.com

Girgensons un transfēru izmainītā "Sabres" pie Stemkosa un "Lightning"
Zemgus Girgensons
Foto:AFP/Scanpix

Šonakt Nacionālajā hokeja līgā Bufalo „Sabres” aizvadīs maču pret Tampabejas „Lightning”, kura sastāvā gan nebūs latviešu vārtsarga Kristera Gudļevska. Gan „Lightning”, gan „Sabres” sastāvu pēdējās dienās skārušas ievērojamas pārmaiņas, pie kurām pierast būs jāsāk jau šonakt.

„Sabres” jaunā ģenerālmenedžera Tima Mareja vadībā pēdējās nedēļas laikā bija ļoti aktīva hokejistu maiņu veicēja, un skaidrs, ka ne jau par šīs sezonas noslēgumu tika domāts, bet gan par tālāku nākotni. Komandā ieradies jauns vārtsargs Mihals Neuvirts, pievienojies veterāns Torijs Mičels, bet, lai aizpildītu maiņu rezultātā radušos caurumus, no „Senators” nevajadzīgo spēlētāju saraksta paņems Korijs Konahers.

Šo jauno un veco spēlētāju gūzmu būs jāmēģina kopā salikt Latvijas izlases trenerim Tedam Nolanam, kura vadībā „Sabres” no četrām pēcolimpiādes spēlēm tikuši pie trim uzvarām. Neapšaubāmi, ka Bufalo izdara likmi uz nākotni un jaunajiem spēlētājiem (uz neko citu viņi šobrīd izdarīt likmi nevar), kas vēl vairāk nostiprina Zemgus Girgensona vietu komandā. Varbūt ne tieši šobrīd, bet tieši domājot par nākamo sezonu, kas ļauj pašam spēlētājam laukumā riskēt nedaudz vairāk.

Pārmaiņas notiek arī „Lightning” rindās – komandas kapteiņa Martēna Senluī vietā no „Rangers” iemainīts Raiens Kelehens. Būs nepieciešami pārkārtojumi, turklāt „Lightning”, kura nopietni tēmē uz play-off, īpaši daudz kļūdu nevar atļauties, jo pēdējās 10 spēlēs uzvarējusi vien trīsreiz un atkritusi uz ceturto vietu Atlantijas okeāna divīzijā.

Bukmeikeru vērtējumā Tampabejas komanda šonakt ir pārliecinoša favorīte ar koeficentu 1,67. Tas viegli skaidrojams gan ar atšķirīgo vietu turnīra tabulā, gan šonakt gaidāmo Stīvena Stemkosa atgriešanos sastāvā. Stemkoss kājas lūzuma dēļ izlaida olimpiskās spēles un lielāko daļu sezonas, turklāt neviens negalvo, ka viņš jau pirmajā spēlē būs labākajā formā, taču tāda mēroga spēlētāja klātbūtne komandu noteikti ietekmēs pozitīvi.

Savukārt „Sabres” pozitīvos aspektus šajā faktā atrast nedaudz grūtāk, un tās izredzes uzvarēt viesos ir novērtētas ar koeficentu 4,30. Pat „Double Chance” ir saņēmis tīri pieklājīgo 2,12, un, ja komanda notikušajās maiņas nebūs pazaudējusi savu iepriekš uzņemto tempu, tad rezultatīva uzvara nebūs nemaz tik liels pārsteigums.

Pirmajās divās savstarpējās spēlēs ar rezultātu 3:2 uzvarēja „Lightning”, un likme, ka arī šonakt komandas kopā negūs vairāk par pieciem vārtiem, ir ar koeficentu 1,75. Savukārt, ja „Sabres” gūs vismaz trīs vārtus, savu likmi varēs pareizināt ar koeficentu 2,55. Tiek piedāvāta arī likme uz atsevišķiem vārtu guvējiem, un samērā drošs izskatās somu uzbrucēja Villes Leino variants – viņš 42 spēlēs izcēlies ar NHL uzbrucējam absolūti nepieņemamo nullīti vārtu ailītē, un viņa koeficents, ka vārti netiks gūti arī šonakt, ir 1,18.

     [+] [-]

, 2014-03-06 19:00, pirms 10 gadiem
Kāds iemetīs linku kur varēs online skatīties?

  +1 [+] [-]

, 2014-03-06 19:13, pirms 10 gadiem
Metalurgs1232 rakstīja: Kāds iemetīs linku kur varēs online skatīties?
TAM - BUF | Tampa Bay Lightning - Buffalo Sabres

     [+] [-]

, 2014-03-06 21:56, pirms 10 gadiem
Pēdējais Čangals rakstīja: Sanāk, ka tā VLC hjuņa vairs nedarbojās ?
camoon čali, ja tu neesi nabags tad samaksā tos 20 baksus nhl gamecenter un skaties visas spēles hd kvalitātē cik vien gribi!

     [+] [-]

, 2014-03-06 21:56, pirms 10 gadiem
Pēdējais Čangals rakstīja: Sanāk, ka tā VLC hjuņa vairs nedarbojās ?
camoon čali, ja tu neesi nabags tad samaksā tos 20 baksus nhl gamecenter un skaties visas spēles hd kvalitātē cik vien gribi!

     [+] [-]

, 2014-03-07 01:21, pirms 10 gadiem
Būs intresnati redzēt kā Callahans nospēles pirmo reizi Lightning formā,Izkatās pēc flash score ka Zemgus spēles centra pozīcija un protams novēlu Zemgulim kādu Šaibu iemest.