Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2507, Did:0, useCase: 3

"Sabres" Dalasā aizvadīs pirmo spēli pēc Millera aizmainīšanas

Unibet.com
Unibet.com

"Sabres" Dalasā aizvadīs pirmo spēli pēc Millera aizmainīšanas
Maksīms Tālbots un Zemgus Girgensons
Foto:AP/Scanpix

Bufalo „Sabres” šonakt centīsies turpināt savu pēc olimpiādes uzņemto tempu, proti, trīs uzvaru sēriju. Teda Nolana vadīto komandu šonakt izbraukumā sagaida Dalasas „Stars” pārbaudījums, un mājinieku komandu bukmeikeri atzīst par droši favorīti.

Šī būs „Sabres” pirmā spēle pēc vārtsarga Raiena Millera un Stīva Ota aizmainīšanas, tiesa, jaunais vārtsargs Jaroslavs Halāks tajā nepiedalīsies. Ņemot vērā „Sabres” ģenerālmenedžera uzsākto taktiku, ļoti iespējams, ka Halāks, neaizvadījis nevienu spēli „Sabres” rindās, tiks aizmainīts.

Tiesa, sastāvā vajadzētu būt otram iemainītajam spēlētājam Krisam Stjuartam, kurš varētu veselīgi atsvaidzināt Bufalo uzbrukumu. Arī par viņa tūlītēju aizmainīšanu jau klīst runas, tiesa, pats uzbrucējs paudis gatavību pārstāvēt komandu, cik labi vien spēj.

„Sabres” pēc olimpiskā pārtraukuma svinējusi jau trīs uzvaras pēc kārtas, turklāt arī pret tādām ļoti spēcīgām vienībām kā Sanhosē „Sharks” un Bostonas „Bruins”. Tas gan nav traucējis bukmeikeriem šodienas spēlē par favorīti uzskatīt Dalasas „Stars”, tās uzvaru novērtējot ar koeficentu 1,75. „Stars” šobrīd ieņem piekto vietu Centrālajā divīzijā un šosezon sakrājusi par 22 punktiem vairāk nekā Bufalo.

„Sabres” uzvaras koeficents ir 3,90, kas varbūt arī ir samērā objektīvs, taču tik un tā gards kumoss tiem, kas noticējuši šīs komandas renesansei. „Sabres” uzvaras pār „Bruins” un „Sharks” bija pietiekami iedvesmojošas, lai ko līdzīgu atkārtotu arī šodien, turklāt pēdējais mačs tika veikts ar nepilnu sastāvu Millera un Ota maiņas dēļ.

Šis mačs būs interesants arī „Stars” galvenā trenera, proti, Lindija Rafa dēļ, kuru Bufalo klubs pagājušajā februārī atlaida. Rafs ar „Stars” turas uz „play-off” robežas un palēnām sāk nonākt situācijā, kad punkti tiek skaitīti divkārt aktīvi. ”Double Chance” uz „Sabres” ir 2,00 vērtībā.

Vienu spēli „Stars” ar Bufalo jau šosezon aizvadījusi, un tajā ar 4:3 uzvarēja Dalasas komanda. Toreiz Zemgus Girgensons ar punktiem neizcēlās, taču viņš ir uzņēmis kārtīgu tempu, lai šo statistikas faktu palabotu. Pēdējās divās spēlēs viņam trīs punkti un sezonā kopā jau savākti 20 punkti. Likme uz to, ka „Sabres” gūs vismaz trīs vārtus, ko tā izdarījusi visas trīs pēdējās spēlēs, ir 2,40.

     [+] [-]

, 2014-03-03 19:07, pirms 10 gadiem
bez kapteiņa nebūs aršanas