Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB kanālā Anglijas Premjerlīgas 20. kārtas spēles

VSB kanālā Anglijas Premjerlīgas 20. kārtas spēles
Žuzē Mourinju
Foto: AFP/Scanpix

Ceturtdien, 1. janvārī, "Viasat Sport Baltic" (VSB) piedāvā Anglijas Premjerlīgas 20. kārtas spēles: "Stoke City" – "Manchester United", "Manchester City" – "Sunderland", "Tottenham Hotspur" – "Chelsea" un "Southampton" – "Arsenal". Nenokavējiet Anglijas Premjerlīgu ekskluzīvi kanālā VSB!

Jaunā, 2015. gada pirmajā dienā Anglijas Premjerlīgā tiks aizvadītas 20. kārtas spēles. Turnīra līderi "Chelsea" otro apli iesāks ar Londonas derbiju izbraukumā pret "Tottenham Hotspur". "Manchester City" savā laukumā spēlēs ar "Sunderland", bet "Manchester United" izbraukumā tiksies ar "Stoke City", kas pirmajā aplī pratuši uzvarēt "Manchester City", "Arsenal" un "Tottenham Hotspur". Ceturtajā VSB piedāvātajā spēlē savā starpā spēlē divas komandas, kas šobrīd tabulā dala ceturto vietu – "Southampton" un "Arsenal".

Toms Prāmnieks, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Gada pirmajā spēle neprognozējamā "Stoke City" uzņems Luisa van Gāla vadīto "Manchester United", kas uzņēmusi stabilu kursu Anglijas Premjerlīgā. Mančestra nav zaudējusi jau deviņas spēles pēc kārtas, turklāt šajā laika posmā ir izcīnījusi septiņas uzvaras un komanda ir lieliskā formā. Tomēr van Gāls pēdējā laikā spiests saskarties ar nopietnām problēmām sastāva komplektācijā, jo ir virkne savainotu spēlētāju - Roho, Blinds, Felaini, Januzajs, Di Maria un arī Anderss Erera. Tie ir nopietni robi sastāvā un lielas variācijas iespējas ar sastāvu van Gālam nav, un jāņem vērā, ka pēdējās nedēļās spēļu grafiks ir bijis visai intensīvs. Iespējams tieši fiziskā sagatavotība būs tā, kas spēlēs lielu lomu gaidāmajā mačā ar "Stoke City", kas šosezon jau vairakkārt ir pārsteigusi ar savu spēli un ir spējusi izcīnīt ievērojamas uzvaras pār "Everton", "Arsenal", "Tottenham" un "Manchester City". Ņemot vērā "Manchester United" problēmas, tad "Stoke City" ir visas iespējas tikt pie panākuma savā laukumā un jauno gadu uzsākt uz pozitīvas nots.”

Jānis Vuguls, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Līdz ar jauno gadu sākas arī otrais aplis Anglijas Premjerlīgā un turpinās cīņa visās frontēs. "Manchester City" joprojām ir viena no galvenajām čempionu titula tīkotājām un no līderiem "Chelsea" viņus šķir tikai trīs punkti. Noteikti, ka nikns par gada pēdējo spēli ir treneris Manuels Pellegrīni (zaudēti punkti pret pastarīšiem "Burnley", esot vadībā ar 2:0). Līdz ar to "Sunderland" gaida ļoti sarežģīta cīņa. Abām komandām 3. decembrī tiekoties Sanderlendā pirmā apļa spēlē, "Manchester City" uzvarēja ar 4:1.”

Ilvars Koscinkevičs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Ko gan vairāk var vēlēties, kā gadu sākt ar Londonas derbiju! Abas vienības visai nesen – decembra vidū – tikās pirmā riņķa spēlē, un čempionāta līderi neatstāja "Tottenham Hotspur" komandai teju nekādas izredzes uz pozitīvu rezultātu - jau 22. minūtē bija 0:2... Galarezultātā sakāve ar 0:3. Taču kopš šī zaudējuma "Tottenham Hotspur" vairs nav kapitulējusi, un, var teikt, ka aizvada sekmīgāko posmu šosezon. Bet, vai ar to tiešām pietiks, lai liegtu uzvaru Premjerlīgas galvenajiem favorītiem?”

Oskars Morozovs, "Viasat Sport Baltic" komentētājs: "Jaunā gada pirmajā dienā Sauthemptonā notiks cīņa par ceturto vietu - "Southampton" un "Arsenal" ar vienādu punktu skaitu tabulā atrodas blakus. Pirms nepilna mēneša pirmā apļa spēlē savā laukumā "Arsenal" pārspēja Svētos ar 1:0. "Southampton" kopš zaudējuma Londonā ir pārtraukuši piecus zaudējumu sēriju, un pēdējās trijās kārtās tikuši pie septiņiem punktiem, savā laukumā atņemot divus arī "Chelsea", kamēr "Arsenal" nav piedzīvojuši zaudējumu pēdējās četrās Premjerlīgas kārtās. Svētie savā laukumā Artilēristiem nav zaudējuši 11 gadus, visas trīs šajā laikā aizvadītās mājas spēles noslēdzot neizšķirti.”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā VSB:
• Ceturtdien, 1. janvārī 14:40 "Stoke City" – "Manchester United"
• Ceturtdien, 1. janvārī 16:55 "Manchester City" – "Sunderland"
• Ceturtdien, 1. janvārī 19:25 "Tottenham Hotspur" – "Chelsea"
• Ceturtdien, 1. janvārī 21:30 "Southampton" – "Arsenal"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa,
"Viasat" sabiedrisko attiecību vadītāja


, 2014-12-31 18:30, pirms 9 gadiem
Varētu kādreiz citu bildi ielikt... Vismaz citu personāžu.
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.