Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

VSB piedāvā Anglijas Premjerlīgas spēles un Līgas kausa finālu

VSB piedāvā Anglijas Premjerlīgas spēles un Līgas kausa finālu
Teo Volkots
Foto: AP/Scanpix

Sestdien, 27.februārī, un svētdien, 28.februārī, Viasat Sport Baltic pārraidīs Anglijas Premjerlīgas 27.kārtas spēles: West Ham United – Sunderland, Leicester City – Norwich City, West Bromwich Albion – Crystal Palace un Manchester United– Arsenal. Svētdien Viasat Sport Baltic pārraidīs Anglijas Līgas kausa finālu starp Liverpool un Manchester City.

Svarīgākā spēle Anglijas futbolā šajā nedēļas nogalē notiks svētdien Vemblija stadionā, kur Anglijas Līgas kausa finālā tiksies Liverpool un Manchester City. Liverpūles futbolistiem tā būs iespēja šo trofeju izcīnīt jau devīto reizi, kamēr Manchester City līdz šim pie Līgas kausa tikuši trīs reizes.

Oskars Morozovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pienācis laiks noskaidrot Anglijas Līgas kausa ieguvēju! Šogad šā turnīra finālā tiekas šo trofeju līdz šim visvairāk izcīnījušie Liverpool, un pēdējo gadu viens no angļu futbola flagmaņiem - Mančestras City. Liverpūles vienība, nomainījusi galveno treneri, Jirgena Klopa vadībā 32 spēlēs piedzīvojuši vien astoņus zaudējumus, kvalificējušies Līgas kausa izcīņas finālam un UEFA Eiropas līgas 1/8 finālam, un, lai arī pagaidām ir tāli no ideāla snieguma, tomēr skaidri redzams, ka šis lēmums ir bijis pareizs un komanda dodas īstajā virzienā. Ap Mančestras komandu visu sezonu sacelta ažiotāža Pepa Gvardiolas sakarā, un, šķiet, paziņojums par spāņa atnākšanu uz City šās sezonas beigās nav nācis par labu Manuela Pellegrini komandas sniegumam - pēdējās piecās visu turnīru spēlēs piedzīvoti trīs zaudējumi pēc kārtas, tostarp arī diviem principiālajiem pretiniekiem cīņā par čempionu titulu. Tomēr Līgas kausa izcīnīšana var uzlabot City komandas garu, savukārt Jirgens Klops var tikt pie savas pirmās trofejas Anglijā. Liverpool uzvarējuši City trijās no pēdējām piecām spēlēm, bet City bijuši pārāki par liverpūliešiem tikai trijās no pēdējām 10 visu turnīru spēlēm. Šī nebūs tā spēle, kurā kāda no komandām taupīs spēkus vai līderus, tāpēc par tās intrigu, principialitāti un svarīgumu nekādu šaubu nerodas. Fināls ir fināls!”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Leicester City turpina savu neticamo ceļu pretī Premjerlīgas titulam. Nereti mēdz teikt, ka tieši punkti pret komandām no tabulas lejasgala ir tās, kuras izšķir čmpiona likteni. Mums būs lieliska iespēja redzēt, cik gatava Lestera ir sezonas pēdējam nogrieznim un mačam ar Norwich City.”

Aivars Zahārovs, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Pēc zaudējuma Anglijas kausa izcīņas astotdaļfinālā Latvijas izlases pussarga Denisa Rakela pārstāvētajai Reading vienībai West Bromvich Albion tagad var pilnībā koncentrēties sezonas galvenajam mērķim - vietas saglabāšanai Premjerlīgā. Kopumā gan slikti nav gājis arī līdz šim, un no izkrišanas zonas ir astoņu punktu atrāviens. Savukārt, par Crystal Palece ir cits stāsts - komanda, kas ļoti sekmīgi sāka sezonu un ilgu laiku atradās Eirokausu zonā, tagad ir tur pat kur WBA. Londonieši par katru cenu mēģinās pārtraukt neveiksmju sēriju Premjerlīgā (kopš Ziemassvētkiem deviņās spēlēs nav nevienas uzvaras un tikai trīs punkti) un demonstrēt to futbolu, ko piekopa sezonas pirmajā pusē (arī uzvara pret WBA ar 2:0). Tas sola ļoti saspringtu un neprognazējamu maču, kurā abām komandām ir izredzes uz panākumu.”

Toms Prāmnieks, Viasat Sport Baltic komentētājs:
“Mančestras United spēle ar Arsenal būs nozīmīga cīņa par vietu TOP 4 un iespēju nākamajā sezonā spēlēt Čempionu līgā. Pēdējās spēlēs Mančestra ir spējusi tikt pie uzvarām kausa spēlēs, bet vai komandai būs pa spēkam apspēlēt Arsenal, kas pēc zaudējuma Barcelona Čempionu līgā gribēs reabilitēties un izvairīties no zaudējumu sērijas uzsākšānas?”

Anglijas Premjerlīgas spēles kanālā Viasat Sport Baltic:

Sestdien, 27.februārī 14:40 West Ham United – Sunderland
Sestdien, 27.februārī 16:55 Leicester City – Norwich City
Sestdien, 27.februārī 19:25 West Bromwich Albion – Crystal Palace
Svētdien, 28.februārī 16:00 Manchester United – Arsenal

Anglijas Līgas kausa fināls kanālā Viasat Sport Baltic:

Svētdien, 28.februārī 18:25 Liverpool – Manchester City


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.