Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

VSB Ungārijas Lielās balvas izcīņas tiešraides

VSB Ungārijas Lielās balvas izcīņas tiešraides
F1 komentētājs Ģirts Timrots
Foto: VSB

Šonedēļ „Viasat Sport Baltic” pārraidīs F1 pasaules čempionāta Ungārijas GP treniņbraucienu, kvalifikācijas un Grand Prix izcīņas tiešraides. Nenokavējiet Pirmo Formulu šajā nedēļas noslēgumā 20., 21. un 22.jūlijā tikai „Viasat Sport Baltic” kanālā.

F1 Ungārijas Grand Prix

Ungārijas Lielās Balvas izcīņa Hungaroring trasē būs vienpadsmitais F1 pasaules čempionāta posms. „Ferrari” komandas līderis Fernando Alonso ir uzvarējis jau trijās Grand Prix izcīņās un ir pārliecinošs Pasaules čempionāta līderis, par attiecīgi 34 un 44 punktiem apsteidzot „Red Bull” pilotus Marku Vēberu un Sebastianu Fetelu. „McLaren” piloti Luiss Hamiltons un Džensons Batons kopvērtējumā ieņem piekto un septīto vietu, bet Hokenheimā tieši „McLaren” formula bija ātrākās un arī Ungārijā abi Pasaules čempioni būs starp galvenajiem favorītiem.

Ungārijas Lielās Balvas izcīņa notiks 27.reizi. Abās pirmajās – 1986. un 1987.gadā uzvarēja brazīliešu trīskārtējais Pasaules čempions Nelsons Pikē. Četras reizes Hungaroring uzvarējis Mihaels Šūmehers, trīs – vēl viens trīskārtējais brazīliešu Pasaules čempions Airtons Senna. Te 2006.gadā savu pirmo F1 uzvaru izcīnīja Džensons Batons un te 2011.gadā, savā 200. Grand Prix izcīņā 2009.gada Pasaules čempions slapjā un žūstošā trasē uzvarēja vēl vienu reizi! F1 Ungārijas GP latviešu valodā komentēs „Viasat Sport Baltic” (VSB) komentētāji Jānis Janševics, Ģirts Timrots un Aldis Putniņš.

VSB komentētājs Ģirts Timrots par Ungārijas GP: “Visām komandām ir tikai pāris dienu laika, lai pārceltos no Vācijas uz nākamo posmu Ungārijā. Maz cerību sagaidīt kādus būtiskus tehniskus uzlabojumus. Tādēļ, iespējams, spēku samēru vairāk noteiks laika apstākļi. Ja būs vēss, priecāties varēs „Ferrari” un „Mercedes”, ja karsts – „Red Bull” un „McLaren”. Pagaidām sinoptiķu prognozes nosliecas par labu austriešiem un britiem, taču Alonso šogad ir spējis pārsteigt ar fantastiskiem rezultātiem arī vēl nepiemērotākos apstākļos. Vēl šajā nedēļā varam gaidīt precīzāku noteikumu skaidrojumu par dzinēju vadības programmām - tiesnešus neapmierināja „Red Bull” argumenti Vācijā, un maz ticams, ka viņiem atļaus turpināt izmantot šo caurumu noteikumos.”

Atzīmējot F1 Ungārijas GP plānotājā

Piektdien, 20.jūlijā 11:00 F1 Ungārijas GP 1.treniņbraucieni
Piektdien, 20.jūlijā 15:00 F1 Ungārijas GP 2.treniņbraucieni
Sestdien, 21.jūlijā 11:55 F1 Ungārijas GP 3.treniņbraucieni
Sestdien, 21.jūlijā 14:55 F1 Ungārijas GP kvalifikācija
Svētdien, 22.jūlijā 14:50 F1 Ungārijas GP

Vairāk: Viasat / Viasat


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.