Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Rubulis

VSB piedāvā Anglijas Līgas kausa spēles

VSB piedāvā Anglijas Līgas kausa spēles
Ilvars Koscinkevičs

Otrdien, 21.janvārī, un trešdien, 22.janvārī, "Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā Anglijas Futbola Līgas kausa pusfināla atbildes spēles: "West Ham United" – "Manchester City" un "Manchester United" – "Sunderland". Nenokavējiet futbolu kanālā VSB!

Anglijas Futbola Līgas kausa pirmajās pusfināla spēlēs "Sunderland" ar 2:1 uzvarēja "Manchester United" un "Manchester City" ar 6:0 sagrāva "West Ham United". Skaidrs, ka "West Ham" izredzes iesist 6 vārtus jau ir mikroskopiskas, nerunājot par iespēju pārspēt "Manchester City" divu spēļu summā. Toties "Sunderland", neskatoties uz priekšpēdējo vietu Anglijas Premjerlīgā, var parūpēties par pārsteigumu un pirmo reizi kluba vēsturē iekļūt Līgas kausa finālā. Atšķirībā no Futbola Līgas kausa, Anglijas kausu "Sunderland" futbolisti izcīnījuši divas reizes – 1937. un 1973.gadā. Protams, jebkuru trofeju skaita ziņā "Sunderland" sacensties ar "Manchester United" nevar – Anglijas titulētākais klubs Līgas kausu izcīnījis 4, bet Anglijas kausu - 11 reizes. Nerunājot nemaz par 20 Premjerlīgas tituliem. Bet Līgas kausa pusfinālā uz tituliem neviens vairs neskatīsies. Turklāt "Sunderland" iekļūšanai finālā pietiks arī ar neizšķirtu.

Anglijas Futbola Līgas kauss tiek izcīnīts kopš 1961.gada, kad par uzvarētājiem kļuva "Aston Villa". Visvairāk, 8 reizes, kausu ieguvuši "Liverpool" futbolisti. Iepriekšējos deviņus gadus sacensības bija pazīstamas kā "Carling" kausa izcīņa. Šobrīd kausa īpašnieki ir "Swansea City", kas finālā Vemblija stadionā 82 597 skatītāju klātbūtnē ar 5:0 uzvarēja "Bradford City".

VSB komentētājs Ilvars Koscinkevičs: “"Manchester United" pēc kārtējā zaudējuma nedēļas nogalē ir pavisam sliktā noskaņojumā un situācijā Premjerlīgas tabulā, tāpēc iekļūšana Līgas kausa izcīņas finālā tieši šobrīd būtu divtik svarīga. Taču tas nesolās būt viegli, jo pirmajā pusfināla spēlē tika zaudēts, turklāt tieši pēdējās nedēļās, šķiet, "Sunderland" ir noķērusi savu spēli - īsā laikā komandai padevušās trīs uzvaras un viens neizšķirts. Arī "Old Traford" stadionā "Sunderland" ar neizšķirtu pilnīgi pietiks...”

Futbola Līgas kausa spēles kanālā VSB:
• Otrdien, 21.janvāris 21:40 Futbola Līgas kauss. "West Ham United" – "Manchester City"
• Trešdien, 22.janvāris 21:40 Futbola Līgas kauss. "Manchester United" – "Sunderland"

Informāciju sagatavoja:
Līna Kārkliņa
"Viasat" sabiedrisko attiecību projektu vadītāja


Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.