Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1140, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

VSB piedāvā Migela Koto cīņu ar Delvinu Rodrigesu

VSB piedāvā Migela Koto cīņu ar Delvinu Rodrigesu
Elvis Mihaiļenko
Foto: VSB

Svētdien, 6.oktobrī, „Viasat” sporta kanāls „Viasat Sport Baltic” (VSB) piedāvā bijušā četrkārtējā Pasaules čempiona puertorikāņa Migela Koto cīņu ar dominkānieti Delvinu Rodrigesu. Nenokavējiet boksu šo svētdien, 6.oktobrī plkst. 4:00 ekskluzīvi „Viasat Sport Baltic” kanālā!

Migels Koto pret Delvinu Rodrigesu

32 gadus vecais puertorikānis Migels Koto ir bijušais četrkārtējais Pasaules čempions trijās svara kategorijās – 2.vieglajā, pusvidējā un 2.pusvidējā. Savu pirmo Pasaules Boksa Organizācijas (WBO) titulu Koto izcīnīja 2004.gadā, 2.vieglā svara cīņā uzvarot brazīlieti Kelsonu Pintu. 2006.gadā, uzvarot savu tautieti Karlosu Kvintanu, Migels ieguva Pasaules Boksa Asociācijas (WBA) jostu pusvidējā svarā, kam vēlāk pievienoja arī WBO jostu šajā pašā svarā. Pēc zaudējuma Manijam Pakjao, puertorikānis pārgāja uz 2.pusvidējo svaru, kur pēc uzvaras pār Izraēlas bokseri Juriju Formanu, ieguva WBA titulu arī šajā svarā. Savas pēdējās divas cīņas Koto zaudējis Floidam Meivezeram un Ostinam Trautam. Boksera kopējā bilance ir 37 uzvaras 41 cīņā.

Delvins Rodrigess ir 33 gadus vecs Dominikanas bokseris, kas savā profesionālajā karjerā izcīnījis 28 uzvaras, sešas reizes zaudējis un trīs cīņas beidzis neizšķirti. Rodrigess divas reizes piedalījies titula cīņās, bet zaudēja dienvidāfrikānim Īzakam Hlatsvajo un amerikānim Ostinam Trautam.

Bukmeikeri par favorītu uzskata Koto, bet es domāju, ka uzvarēt var arī Rodrigess

VSB komentētājs Elvis Mihaiļenko: “Visa šī cīņa tiek būvēta uz Koto atgriešanos pēc diviem zaudējumiem Floidam Meivezeram un Ostinam Trautam. Daudz kas būs atkarīgs no tā, kā Koto šobrīd jūtas. Rodrigess ir pieredzējis un tehnisks bokseris, bet viņam nav spēcīga sitiena. Ja Koto izdosies Rodrigesu nokautēt, tad puertorikānim viss būs kārtībā. Bet, ja abi nostāvēs kājās līdz beigām, tad es teiktu, ka situācija būs 50 pret 50 – tiesneši var atdot uzvaru Koto, var arī Rodrigesam. Un principā, ja Koto cīņas otrajā pusē uz noguruma fona kļūdīsies aizsardzībā, uz dēļiem var nokļūt arī viņš. Bukmeikeri par favorītu uzskata Koto, bet es domāju, ka uzvarēt var arī Rodrigess.”

Boksa cīņu latviešu valodā komentēs VSB komentētāji Elvis Mihaiļenko un Aivars Zahārovs.


, 2013-10-04 16:19, pirms 11 gadiem
Kas zina vai Viasat radīs Kličko - Povetkin?
, 2013-10-04 17:11, pirms 11 gadiem
Nē, nerādīs. It kā PBK pārpirka Kličko-Povetkina cīņas tiesības.
Foto: HK Mogo

Hokejs, telpu futbols un līderu cīņas florbolā Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 10 tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Matīss Salmiņš "FBK Valmiera" 
Foto: Floorball.lv
1

Jauniešu hokejs un spraigas cīņas florbolā Sportacentrs.com TV tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās deviņas tiešraides no kurām piecas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.
Jēkabs Rēdlihs
Foto: HK Kurbads
2

Plašs sporta veidu piedāvājums Sportacentrs.com tiešraidēs

Šajā nedēļas nogalē Sportacentrs.com piedāvās 12 tiešraides no kurām sešas varēs redzēt arī Sportacentrs.com TV.