Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:15, Did:0, useCase: 3

Īpašais piedāvājums: bezriska likme uz "Barys" - "Metallurg" maču

Andris Liepa
Andris Liepa

Īpašais piedāvājums: bezriska likme uz "Barys" - "Metallurg" maču
Vasīlijs Košečkins. Foto: metallurg.ru

Kontinentālajā hokeja līgā (KHL) aizvien straujāk apgriezienus uzņem izslēgšanas spēles. Praktiski visos 1. kārtas pāros ir zināmi uzvarētāji, bet lielākā intriga saglabājusies Magņitogorskas "Metallurg" un Nursultanas ''Barys'' duelī - pēc aizvadītām piecām spēlēm rezultāts sērijā ir 3:2! "Metallurg" nepieciešama vairs tikai viena uzvara, lai iekļūtu nākamajā kārtā, bet "Barys" darīs visu, lai panāktu maģisko 7. spēli.

Likme TV sadarbībā ar Klondaika.lv piedāvā bezriska likmi uz piektdienas spēli.

Lai saņemtu piedāvājumu, ir jāveic iemaksa savā Klondaika.lv kontā un jāievada kods "LIKMETV". Kad tas ir izdarīts, droši veic pirmsspēles vai LIVE likmi, turklāt tā var būt gan ar vienu notikumu kartītē, gan ar vairākiem, taču obligāti jābūt iekļautam "Metallurg" - "Barys" mačam un kopējais koeficients nedrīkst pārsniegt 5,0.

Bezriska likmei kvalificējas pirmā aprēķinātā likme ar iepriekšminētajiem noteikumiem. Ja likme zaudēs, saņemsi naudu atpakaļ 100% apmērā līdz 10 eiro.

Vairāk par akcijas noteikumiem lasi ŠEIT.

Ja vēl neesi reģistrējies Klondaika.lv, izmanto īpašo piedāvājumu, ar kuru var iepazīties ŠEIT.

     [+] [-]

, 2021-03-12 12:11, pirms 3 gadiem
Nu jau par traku, atklāti aicina uz likmju veikšanu. Drīz nodzerties un lietot narkotikas arī piedāvāsiet? Nauda tomēr dažreiz smird!!!

     [+] [-]

, 2021-03-12 13:00, pirms 3 gadiem
Cik Jums par šo maksā? Ļoti nesmuki, vedot rakstu un aicināt uz azartspēlem. Reklāmas baneris- okey, saprotams, bet šis

     [+] [-]

, 2021-03-12 15:04, pirms 3 gadiem
Šādi pārdoties... 😂😂😂

     [+] [-]

, 2021-03-12 17:49, pirms 3 gadiem
Tipsteri huijipsteri..jēga nekāda no tiem pižikiem..ar tik primitīvu analīzi un ieteikumiem bukus nav iespējams izdrāazst..visi mīnusa..trendiem vispār safabricēta statistika..lai izskatītos ahujena iespaidīgi..bet paskaitiet paši! Kuro reizibprasu..Celmiņ..tā tava lapele?