Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Ko skatīties Vimbldonas otrajā dienā?

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ko skatīties Vimbldonas otrajā dienā?
Marija Kiriļenko
Foto: Reuters/Scanpix

Pirmdien Vimbldonā startēja gada trešais "Grand Slam" tenisa turnīrs. Jau pirmajā dienā turnīrs beidzās abu sacensību piektajām raketēm – Sārai Erani un Rafaelam Nadalam. Vai kāds pārsteigums būs arī otrajā dienā? Iespējams, tas varētu tikt sagaidīts kādā no Sportacentrs.com izraudzītajām dienas trim spēlēm.

Marija Kiriļenko – Lora Robsone

Britu lielākā cerība sieviešu turnīrā, 19 gadus vecā Lora Robsone, sacentīsies ar šovasar ranga desmitniekā debitējušo Mariju Kiriļenko. Krievijas tenisistei Vimbldonā jāaizstāv ceturtdaļfināla punkti no pagājušā gada. 1. kārtā viņa noteikti varēja vēlēties vieglāku izlozi, jo pretiniekos dabūta ne vien vietējā tenisiste, bet arī spējīga spēlētāja, kurai ir labs uzbrukums un vairākas iespaidīgas uzvaras pēdējo 12 mēnešu laikā (Lī, Stousura, Kvitova – visas uzveiktas "Grand Slam" turnīros). Jautājums arvien atklāts par to, vai 2008. gada Vimbldonas junioru čempionei Robsonei izdosies izvairīties no savām bēdīgi slavenajām nepiespiestajām kļūdām. Abu tenisistu pirmā savstarpējā tikšanās būs otrais mačs 1. kortā, kur viss sāksies plkst. 15:00.

Sabīne Liziki – Frančeska Skjavone

Vācijas tenisiste Liziki ļoti mīl zāliena segumu un Vimbldonu, tāpēc no viņas šajā "Grand Slam" turnīrā allaž var gaidīt labus rezultātus – pēdējos trīs gados ceturtdaļfināls, pusfināls un ceturtdaļfināls. Pērn 4. kārtā uzveikta Marija Šarapova. Liziki ir lieliska serve, kam uz zāliena ir milzīga nozīme. Šodienas pretiniece Skjavone piedāvās netipisku zāliena tenisu un skatītājus sagaida spilgts kontrasts kortā. Itālijas veterāne ir nopietns spēks uz visiem segumiem un ar savu daudzveidīgo tenisu var sagādāt vācietei ne mazums problēmu. Šī spēle "velk uz" trim setiem... Abas līdz šim tikušās tikai vienreiz, tas notika pirms četriem gadiem Pekinā. Toreiz Liziki zaudēja pirmos septiņus geimus un izstājās savainojuma dēļ. Šis mačs notiks ne ātrāk kā plkst. 19:30, korts tiks paziņots vēlāk, taču noteikti būs TV korts.

Bernards Tomiks – Sems Kverijs

No vīriešu turnīra piedāvāšu Tomika un Kverija maču. Austrāliju pārstāvošais Tomiks savu labāko rezultātu Vimbldonā sasniedza 2011. gadā, kad 18 gadu vecumā no kvalifikācijas aizspēlējās līdz ceturtdaļfinālam, pa ceļam izsitot Robinu Sēderlingu. Gada sākumā Tomiks Sidnejā izcīnīja karjeras pirmo ATP vienspēļu titulu, taču kopš tā laika aizgājis pa kreisi, uzmanību sev pievēršot ar ne tenisu saistītu notikumu dēļ – ātruma limita pārsniegšana ar dārgiem auto, tēva nonākšanu aiz restēm trenera piekaušanas dēļ utt. Tomikam pēdējos 10 mačos pieticīga 4-6 bilance. Tāpat kā Tomiks, arī Kverijs nav no stabilākajiem tenisistiem. Grūti iedomāties, ka šis mačs varētu noslēgties trīs setos. Abu vienīgajā mačā pērn Melburnā tā nenotika – Tomiks uzvarēja četros. Tomiks un Kverijs labāko noskaidros 3. kortā, kur būs otrie dienas programmā.

Kur skatīties?

No labāk zināmajiem kanāliem Vimbldonu rādīs BBC, ESPN, Tennis Channel, vācu un itāliešu Sky. Latvijas auditorijai tuvākais varētu būt NTV+ sniegtais pakalpojumu klāsts (krievu valodā). Vimbldona ir vienīgais no četriem "Grand Slam" turnīriem, kuru nerāda Eurosport. Kā ierasts, būs iespējas skatīties internetā. Piemēram, šeit. Stabilas interneta tiešraides piedāvā Unibet.com. Šajā sakarā gan jāņem vērā, ka tas ir maksas pakalpojums. Proti, jābūt reģistrētam lietotājam un naudai kontā vai (ja ir tukšs konts) veiktai likmei pēdējo 24 stundu laikā.

Pilna otrās dienas programma pieejama šeit.

  +1 [+] [-]

, 2013-06-25 11:15, pirms 11 gadiem
Tiem, kas netiek pie TV, un kam nav sveša krievu mēle iesaku augstā kvalitātē izbaudīt soptv.ru piedāvājumu. Nepieciešama gan sopcast programma.

     [+] [-]

, 2013-06-25 12:09, pirms 11 gadiem
Robsone kā jāņtārpiņš reizi gadā uzspīd. Kas patīkami, ka ir plejāde daudz stabilāku 19-gadnieču.

     [+] [-]

, 2013-06-25 12:17, pirms 11 gadiem
Vai autors šajos rakstos var zem vārdiem ielikt arī linkus uz ATP rādītājiem?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-06-25 14:39, pirms 11 gadiem
Pirmais interesantais mačs jau beidzies: Kimiko Date pret Karīnu Vitheftu. Kas tik tajā galvā nedarās. Pārspēlētu šo maču kautkur kluba kortā rezultāts būtu apgriezti proporcionāls.

     [+] [-]

, 2013-06-25 16:25, pirms 11 gadiem
Ja nav iespejas skatities TV, tad Vimbldonu interneta var skatities seit -
Freebet offers