Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Jauktajās dubultspēlēs uzvar Hingisa un Paess

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Jauktajās dubultspēlēs uzvar Hingisa un Paess
Leanders Paess un Martina Hingisa
Foto: Reuters/Scanpix

Vimbldonas tenisa turnīrs svētdienas vakarā finišēja ar jaukto dubultspēļu finālu, kurā Martina Hingisa un Leanders Paess ar rezultātu 6:1, 6:1 sagrāva austrieša Aleksandra Pejas un ungārietes Timejas Babošas duetu.

Hingisa otro dienu pēc kārtas Vimbldonas dubultspēļu sacensībās uzvarēja ar partneri no Indijas. Vakar dāmu dubultspēļu finālā tas izdevās kopā ar Sanju Mirzu, bet šodien ar titulēto veterānu Paesu (42).

Fināls ilga tikai 40 minūtes, Hingisa un Paess ar servi zaudēja tikai četrus punktus. Spēle lietus dēļ notika telpu apstākļos. Zīmīgi, ka Hingisa arī vakar spēlēja zem galvenās arēnas jumta, tiesa, sestdien tas bija tikai pēdējos divos geimos.

Hingisa un Paess šogad otro reizi uzvarēja "Grand Slam" jauktajās dubultspēlēs. Šveices un Indijas komanda nepārspēta palika arī "Australian Open", kad viņi finālā ar rezultātu 6:4, 6:3 uzveica Danielu Nestoru un Kristinu Mladenoviču.

Paesam astotais "Grand Slam" dubultspēļu tituls, Vimbldonā uzvarot trešo reizi. Savukārt Hingisai tikai trešais, abus iepriekšējos iegūstot Austrālijā. Hingisa tagad savākusi pilnu Vimbldonas titulu komplektu – uzvarot gan junioru sacensībās, gan arī pieaugušo līmenī gan vienspēlēs, gan abos dubultspēļu turnīros.

  +3 [+] [-]

, 2015-07-12 21:40, pirms 9 gadiem
Hingisa turpina uzvarēt. Var redzēt, ka viņa spēlē absolūti bez jebkāda satraukuma, vienkārši bauda spēli. Arī šodien viņa nospēlēja izcili. Liels prieks!

  +3 [+] [-]

, 2015-07-12 21:56, pirms 9 gadiem
Nopietni?!

Visu cieņu Martinai! Ņemt titulus ar smaidu sejā, baudot spēli!

  +2 [+] [-]

, 2015-07-12 22:57, pirms 9 gadiem
Prieks par Martinu! Viņa to ir pelnījusi!

  +1 [+] [-]

, 2015-07-12 23:31, pirms 9 gadiem
Spilgti atceros kā Martina vēl ar Moniku Selešu 2000.gadā sezonas noslēguma finālā spēlēja (6-7, 6-4, 6-4 Martina uzvarēja un tas bija viens no labākajiem mačiem, kuru esmu redzējis). Kopš tā laika neviena jauna tenisiste nav parādījusies ar tik pat dabisku, šķietami vieglu, bet ļoti gudru tenisu kādu rāda Martina. Justine Henin bija vistuvāk Hingisai šajā aspektā, bet tomēr viņai mazliet pietrūka elegances vai grācijas. Mūsdienās vispār vairs tikai spēka spēle dominē (Azarenka, Šarapova, Serēna). Eh, bija laiki kad vienlaicīgi spēlēja Henina, Hingisa, abas Viljamsas, Kapriati, Devenporte, Klijstersa, Pīrsa, Mauresmo, Seleša un tā tiešām bija konkurence, ne tas kas tagad.