Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Šarapova savainojuma dēļ nespēlēs arī Vimbldonā

Rolands Eliņš

Šarapova savainojuma dēļ nespēlēs arī Vimbldonā
Marija Šarapova
Foto: BACKGRID/Scanpix

Krievijas tenisiste Marija Šarapova paziņojusi, ka kājas muskuļa traumas dēļ spiesta atsaukt dalību no vairākiem turnīriem un WTA apritē varēs atgriezties tikai jūlija pašās beigās, tādējādi palaižot garām arī Vimbldonas „Grand Slam”.

Marijas Šarapovas pēdējais oficiālais tenisa mačs bija „Italian Open” 16. maijā, kad viņai nācās izstāties savainojuma dēļ. Uzaicinājumu uz „French Open” viņa nesaņēma, turnīra organizētājiem atzīstot, ka pēc Šarapovas izciestā soda par aizliegto vielu lietošanu bijuši morālas dilemmas priekšā. Taču Šarapovai bija paredzēta dalība Vimbldonas kvalifikācijā, kur viņa izcīnīja vietu, pateicoties pozīcijai rangā, nevis īpašam ielūgumam.

Šarapovai bija paredzēta dalība nākamās nedēļas „Aegon Classic” turnīrā Birmingemā, uz kuru viņa bija saņēmusi speciālu uzaicinājumu. Tāpat Šarapovas nespēlēšana ir nozīmīgs jaunums Vimbldonas turnīra organizētājiem, jo jau bija paziņots par plāniem Šarapovas dalības dēļ šoreiz pārdot biļetes arī uz kvalifikācijas spēlēm un izbūvēt papildu tribīnes Rohemptonā, kur notiks kvalifikācijas turnīrs.

30 gadus vecā Šarapova, kura ir pieckārtēja „Grand Slam” ieguvēja, savainojuma dēļ izlaidīs visu zāles seguma sezonu. Kā viņa pati paziņojusi, atgriešanās paredzēta tikai Stenfordas turnīrā, kurš sāksies 30. jūlijā.

Šarapova, neskatoties uz to, ka sāktu turnīru no kvalifikācijas kārtas, Vimbldonā būtu bijusi starp galvenajām favorītēm. Šobrīd viņa WTA rangā ieņem tikai 178. vietu, nespēlējot 15 mēnešus diskvalifikācijas dēļ par meldonija lietošanu. Savainojums

Izmantotie resursi:
Sharapova set to miss grass court season | WTA...

  -1 [+] [-]

, 2017-06-11 09:09, pirms 7 gadiem
Un ko tad tenisa pasaule tagad darīs,vai Vimbldonā pie favorītēm pieskaitīs jauniņo Fanch Open čempioni,vai neriskēs riskēt ar savu reputāciju,patiesi grūta viņiem būs izvēle.

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 09:34, pirms 7 gadiem
fidelskastro rakstīja: Un ko tad tenisa pasaule tagad darīs,vai Vimbldonā pie favorītēm pieskaitīs jauniņo Fanch Open čempioni,vai neriskēs riskēt ar savu reputāciju,patiesi grūta viņiem būs izvēle.
vai nav vienalga, kuru uzskatīs, kuru nē?

     [+] [-]

, 2017-06-11 09:47, pirms 7 gadiem
https://www.oddschecker.com/tennis/...

izņemam ārā Šarapovu un paskatamies, cik augstu vērtē Aļonas izredzes

  +1 [+] [-]

, 2017-06-11 10:29, pirms 7 gadiem
Jānis Cīrulis rakstīja: https://www.oddschecker.com/tennis/...

izņemam ārā Šarapovu un paskatamies, cik augstu vērtē Aļonas izredzes
Varbūt zini ko vairāk, kāpēc šajā sarakstā pat nebija pieminēta Sevastova?

  +2 [+] [-]

, 2017-06-11 10:49, pirms 7 gadiem
Žēl...gribētos jau redzēt, kas uz zālāja notiktu Aļonas un Marijas cīņā...

  +2 [+] [-]

, 2017-06-11 12:11, pirms 7 gadiem
Šarapovas laiki beidzās - Aļonas tikai sākas!

     [+] [-]

, 2017-06-11 12:24, pirms 7 gadiem
biskaps rakstīja: Varbūt zini ko vairāk, kāpēc šajā sarakstā pat nebija pieminēta Sevastova?
Vispār savāds saraksts!

  +2 [+] [-]

, 2017-06-11 13:06, pirms 7 gadiem
Jānis Cīrulis rakstīja: https://www.oddschecker.com/tennis/...

izņemam ārā Šarapovu un paskatamies, cik augstu vērtē Aļonas izredzes
Kā 9.labākās, apmēram vienā līmenī ar Halepu. Es tomēr Aļonas uzvaru French Open uzskatu par brīnumu un negaidu, ka viņai tagad visos turnīros būs labi panākumi. Par to, ka Aļona vienmēr cīnīsies līdz galam, gan esmu pārliecināts.