Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:813, Did:0, useCase: 3

Radukanu savainojuma dēļ izstājas no Notingemas turnīra, neskaidra dalība Vimbldonā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Radukanu savainojuma dēļ izstājas no Notingemas turnīra, neskaidra dalība Vimbldonā
Emma Radukanu. Foto: Reuters/Scanpix

Lielbritānijas tenisiste Emma Radukanu šodien savainojuma dēļ nav spējusi pabeigt Notingemas WTA250 turnīra spēli pret šveicieti Viktoriju Golubiču. Pēc mača spēlētāja nebija pārliecināta, vai spēs atkopties līdz sezonas trešajam ''Grand Slam'' Vimbldonai.

Šodien Notingemas WTA250 turnīru neveiksmīgi sāka 19 gadus vecā Lielbritānijas tenisiste Emma Radukanu, kura savainojuma dēļ nespēja pabeigt maču pret Viktoriju Golubiču. Pie rezultāta 4-3 par labu Šveices tenisistei Radukanu lēma, ka traumas dēļ nevar turpināt spēli, kas ļāva Golubičai iekļūt nākamajā kārtā bez tālākas cīņas.

Jau visas sezonas laikā Radukanu cīnās ar savainojumiem. Muguras problēmu dēļ sportiste zaudēja pirmajā kārtā Indianvelsā, un attiecās no spēlēšanas Itālijas turnīrā. ''Australian Open'' tenisistei problēmas sagādāja rokas pirksts, bet šodien klāt nāca arī ķermeņa augšdaļas savainojums.

Pēc spēles sportiste pauda, ka pagaidām nezina, vai varēs piedalīties sezonas trešajā ''Grand Slam'' Vimbldonā, kurš sāksies jūnija beigās. ''Šķiet, ka kaut ko savilku. Neesmu pārliecināta, kas notika. Jocīgs savainojums un nezinu, ko varētu vēl izdarīt. Vispirms man jāveic medicīniskās pārbaudes. Nebūšu ''Google'' ārsts, bet pārbaudīšos. Pagaidām man nav ne jausmas, vai spēlēšu Vimbldonā.''

2021. gadā Radukanu izcīnīja savu pagaidām karjerā lielāko uzvaru, iegūstot ''US Open'' titulu. Pirmajos divos šīs sezonas ''Grand Slam'' britu tenisiste izstājusies otrajā kārtā. Tikmēr Vimbldonā pirms gada Radukanu aizspēlējās līdz ceturtajai kārtai.

Izmantotie resursi:
https://www.skysports.com/tennis/ne...