Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:6, Did:0, useCase: 3

Autors: NAMEJS 9999

Federers, iespējams, iesaistīts totalizatoru skandālā

Federers, iespējams, iesaistīts totalizatoru skandālā
Vai Rodžers arī būtu padevies lielam naudas kārdinājumam?

Sešpadsmitkārtējais "Grand Slam" tenisa turnīru uzvarētājs šveicietis Rodžers Federers, iespējams, ir iesaistīts totalizatoru skandālā, vēsta ziņu portāls "Tmz.com".

Proti, sporta pasaulē pazīstamās kompānijas "IMG" īpašnieks Teodors Forstmans tiek turēts aizdomās par likmju likšanu uz savu klientu spēlēm, turklāt izmantojot kompānijas naudu.

Zināms, ka viens no "IMG" klientiem ir tieši Federers.

Portāls "Tmz.com" vēsta, ka Forstmans lika likmi uz 2006.gada Francijas atklātā čempionāta finālmaču, kurā Federers tikās ar spāni Rafaelu Nadalu. Sākotnējā likmes summa bija 10 000 ASV dolāru (4990 latu), bet vēlāk tā tika palielināta līdz 40 000 dolāru (19 000 latu).

Kā liecina "Tmz.com" rīcībā esošā informācija, Forstmans likmi paaugstināja pēc tam, kad no Federera bija saņēmis kādu informāciju.

Viss raksts šeit: TVNET :: Teniss - Federers, iespējams,...


, 2010-10-15 14:55, pirms 14 gadiem
Hmm, interesanti ...
, 2010-10-15 14:57, pirms 14 gadiem
Mēģina balto puiku mazliet ietonēt.
Satieku uz ielas Grebi, prasu kā jūtas pats un komanda. Atbildē saņemu, ka vakar Rūdigers treniņā kārtīgu arbaiten iedeva un sastiepa 3 gabali muskuli, rīt būs grūti pret "Daugavu". Es ar lecošu sirdi pa 9irsu ārā metos uz opti un sagrūžu virsū uz Daugavu. Daugava sagrauj LM. Grebis iesaistīts skandālā?

Laikam tās lietas apzīmē vienkārši - inside info, kas nav noziegums.
, 2010-10-15 19:08, pirms 14 gadiem
Fakts, ka vairāk naudiņas sagribējās IMG īpašniekam, nedrīkstētu mest ēnu uz Rodžeru - it kā Rodžeram naudas trūktu, lai sevi iepītu šādā šmucē, tā jau par katru var pateikt: man piezvanīja, pateica... Ne jau RF vienīgais pēkšņi spēlē neatbilstoši savam rangam.
, 2010-10-25 14:15, pirms 14 gadiem
Aizdomas ir visai pamatotas , jo tā kā viņš spēlējā pēdējā turnīrā Stokholmā ar Vavrinku 1setā - skatījos un neticēju ,ka tas ir FEDJA !
Koko Gofa. Foto: WTA

Gofa pirmoreiz triumfē ar 6:0 un 6:0, Karla kļūst par Ostapenko oponenti

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. Otrajā kārtā amerikāniete Koko Gofa nīderlandieti Arantksu Risu atstāja uz nulles.
Aļona Ostapenko. Foto: Scanpix/Reuters
11

Ostapenko Madridē sāk ar pārliecinošu uzvaru un iesoļo trešajā kārtā

Spānijas galvaspilsētā Madridē turpinās "WTA 1000" māla turnīrs. No pirmās kārtas atbrīvotā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko otrajā kārtā pārspēja spānieti Džesiku Bousasu - 6:3, 6:1.
Rafaels Nadals. Foto: AP/Scanpix
6

Nadals nav pārliecināts par savu dalību "French Open"

LETA--AP. Bijušais pasaules ranga līderis Rafaels Nadals sacentīsies Francijas atklātajā čempionātā, ja spēs turnīram pienācīgi sagatavoties un būt konkurētspējīgs tajā, teica tenisists.