Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Apendicīts pārtrauc Berdiha 52 "Grand Slam" turnīru sēriju

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Apendicīts pārtrauc Berdiha 52 "Grand Slam" turnīru sēriju
Tomāšs Berdihs
Foto: AFP/Scanpix

Čehijas labākais tenisists Tomāšs Berdihs sestdien paziņoja par nespēlēšanu sezonas pēdējā "Grand Slam" turnīrā "US Open", kas Ņujorkā sāksies 29. augustā.

Ranga 8. vietā esošajam Berdiham šonedēļ Sinsinati "Masters 1000" turnīra laikā konstatēts apendicīts. Čehijas ilggadējais tenisa līderis atgriezīsies Eiropā, kur viņam gaidāmas medicīnas pārbaudes. Skaidrs, ka viņam nāksies izlaist vairākus turnīrus.

Berdihs tikai vienreiz spēlējis "Grand Slam" finālā (2010. gadā Vimbldonā) un Ņujorkā nebūtu starp titula pretendentiem, bet, domājams, apliecinot savu stabilitāti, līdz otrajai nedēļai tiktu – tas nozīmē sasniegt vismaz 4. kārtu. Berdihs šonedēļ sāka strādāt kopā ar Goranu Ivaniševiču, pirmajā turnīrā viņa vadībā Sinsinati 3. kārtā zaudējot Ivaniševiča iepriekšējam audzēknim Marinam Čiličam.

Nepiedaloties "US Open", pārtrūks Berdiha iespaidīgā sērija ar 52 "Grand Slam" turnīriem pēc kārtas. Viņš bija viens no reālākajiem kandidātiem Rodžeram Federeram piederošā rekorda labošanai. Kā zināms, arī Federers, kuram sezona jau beigusies, nespēlēs Ņujorkā. Federers izlaida arī "French Open", tobrīd pārtraucot 65 pēc kārtas nospēlēto "Grand Slam" turnīru sēriju.

Starp aktīvajiem tenisistiem visgarākās sērijas šobrīd ir diviem spāņu kreiļiem – Felisiano Lopesam 58 "Grand Slam" turnīri pēc kārtas, bet Fernando Verdasko 53.

     [+] [-]

, 2016-08-20 22:54, pirms 8 gadiem
No sākuma padomāju, ka kāds jauns tenisists ar uzvārdu Apendicīts!