Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Vozņacki uzveic Cibulkovu, pusfinālā pret Zvonarjovu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Vozņacki uzveic Cibulkovu, pusfinālā pret Zvonarjovu
Karolīna Vozņacki
Foto: Reuters/Scanpix

Noslēgusies pēdējā „US Open” dāmu vienspēļu ceturtdaļfināla spēle, kurā dāniete Karolīna Vozņacki divos setos tika galā ar slovākieti Dominiku Cibulkovu – 6:2, 7:5. Lai sasniegtu savu otro „US Open” finālu pēc kārtas, piektdien dānietei būs jāuzvar krieviete Vera Zvonarjova.

Trešdien Ņujorkā atkal bija ļoti vējaini laika apstākļi. To varēja gan dienas pirmajā pusē, kad krieviete Vera Zvonarjova apspēlēja igaunieti Kaju Kanepi (6:3, 7:5), gan vakarā, kad savstarpējo maču aizvadīja dāniete Karolīna Vozņacki un slovākiete Dominika Cibulkova. Izteikta mača favorīte bija turnīra pirmā rakete Vozņacki, kura turnīra gaitā nebija zaudējusi ne seta, turklāt vienīgā īstā cīņa līdz šim viņai bija iznākusi pret krievieti Mariju Šarapovu 4.kārtā. Līdzšinējos mačos bilance bija krietni par labu dānietei (4-1), tāpēc pārsteigumu gaidīja retais.

Jau spēles pirmajā geimā Vozņacki tika pie breika, tomēr ar to pašu atbildēja viņas sāncense. Saspringts turpinājums gan izpalika, jo dānietei izdevās uzvarēt nākamos četrus geimus pēc kārtas, un viņas uzvara setā bija neizbēgama – 6:2. Otrā seta sākums bija identisks pirmajam - breiki abām tenisistēm, tomēr turpinājums krietni saspringtāks. Cibulkova iespēlējās, sajuta savu sitienu un noturēja četrus nākamos savas serves geimus. To pašu gan darīja arī Vozņacki, ļaujot rezultātam augt vienmērīgi līdz 5:5. 11.geimā slovākiete gan neizturēja spiedienu, pieļāva vairākas kļūdas, un dānietei padevās breiks. Iegūto pārsvaru viņa neizsēja un bez problēmām izservēja kā setu, tā maču – 6:2, 7:5. Pat šādos vējainos apstākļos dāniete pierādīja, ka spēj iztikt bez lēruma nepiespiestajām kļūdām – viņai 18, Cibulkovai 43 kļūdas.

20 gadus vecajai tenisistei šis ir jau otrais „US Open” pusfināls pēc kārtas. Pērn viņa tika arī finālā (pusfinālā 6:3, 6:3 pret beļģieti Janīnu Vikmaijeri), lai to izdarītu šogad būs jāuzvar krieviete Vera Zvonarjova. Abu sportistu bilance līdzvērtīga – pa divām uzvarām katrai, tomēr pēdējā tikšanās reizē Monreālā (augustā) Vozņacki uzvarēja ļoti pārliecinoši – 6:3, 6:2. Gan šis, gan otrs dāmu vienspēļu pusfināls (Kima Klijstersa pret Venusu Viljamsu) tiks aizvadīts piektdien.

Izmantotie resursi:
The US Open 2010 - Grand Slam Tennis - Official...

Kā noslēgsies pusfināla spēle starp Vozņacki un Zvonarjovu?

  • 44

  • 13

  • 6

  • 5


  +1 [+] [-]

, 2010-09-09 06:28, pirms 14 gadiem
vispār jau žel tas meitēns,tik labi nocīnījās otrā setā,ka taibreiku bija pelnījusi vismaz,un tad jau,kas zina kas un kā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-09 15:19, pirms 14 gadiem
Karolīnai jāuzvar!!! Cerams ka Verai tāpat kā pārējām krievietēm neizturēs nervi!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-09 20:09, pirms 14 gadiem
Man labāk patika Dominika ar labajiem "vinneriem, "Vozņacki tikai turēja bumbu spēlē, bumbojās...nekā saistoša...vienkārši paveicās.Zvonarjovai zaudēs un nebūtu arī nekāda pretiniece pārējām.Kima foršākā !!!!!!!!!