Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Južnijs četros setos nomoka Robredo

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Južnijs četros setos nomoka Robredo
Mihails Južnijs
Foto: AP/Scanpix

"US Open" vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālu sasniedzis Krievijas otrais numurs Mihails Južnijs, kurš 4. kārtas spēlē četros setos ar 7:5, 6:2, 4:6, 6:4 apspēlēja spāni Tomiju Robredo.

Mača pirmajā setā līdz pat pēdējiem pāris geimiem labāks bija Robredo, kurš neizmantoja divas breikbumbas, bet 11. geimā aizvadīja ļoti vāju geimu pie savas serves, uzvarot tikai vienā izspēlē un geimu pabeidzot ar bumbiņas raidīšanu tīklā. Ticis pie breika, Južnijs viegli izservēja pirmo setu – 7:5. Otrā seta otrajā geimā Robredo bija 30:0 pie pretinieka serves, taču geimu uzvarēt neizdevās, pēc kā cieta rakete. Tam sekoja Južnija breiks, nedaudz vēlāk vēl viens un otrais sets uzvarēts ar 6:2.

Trešais sets bija līdzīgs pirmajam – dominēja viens, uzvarēja otrs. Južnijs seta gaitā neizmantoja četras breikbumbas, no kurām divas bija ņemamas, bet pie 4:5 nenoturēja servi, geimu pabeidzot ar divām forehand kļūdām – 6:4 Robredo labā un jāspēlē 4. sets. Tajā atkal izteikti pārāks bija Južnijs, kurš izšķirošo pārsvaru ieguva piektajā geimā. Neizmantojis divas breikbumbas, krievs tika galā ar trešo. Tiesa, ar veiksmes palīdzību. Bumbiņa pēc viņa sitiena novēlās no tīkla Robredo korta pusē – 3:2. Ar šo vienu breiku pietika, lai izcīnītu uzvaru setā un līdz ar to arī mačā – 7:5, 6:2, 4:6, 6:4.

Ceturtdaļfināls Južnijam ir otrs labākais sasniegums Ņujorkā. Pirms četriem gadiem viņš bija pat pusfinālā. Mišas nākamais pretinieks noskaidrojas Sema Kverija un Stanislasa Vavrinkas mačā, kas norit pašreiz.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-08 00:22, pirms 14 gadiem
domāju, ka būs :-) Un Wawrinkam jāiet tālāk, ja jau spēja tikt garām Murejam...

     [+] [-]

, 2010-09-08 00:55, pirms 14 gadiem
Amerikāņi savās mājās-galīgi bešā!!!