Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Stosura atspēlē četras mačbumbas un cīnīsies pret Klijstersu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Stosura atspēlē četras mačbumbas un cīnīsies pret Klijstersu
Samanta Stosura
Foto: Reuters/Scanpix

„US Open” dāmu vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālu šorīt sasniegusi Austrālijas tenisiste Samanta Stosura. Saspringtā spēlē pret krievieti Jeļenu Dementjevu viņa atspēlēja četras mačbumbas un triumfēja ar 6:3, 2:6, 7:6(2). Par vietu pusfinālā Stosura spēkosies pret beļģieti Kimu Klijstersu.

Trīs dāmu vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālistes Ņujorkā noskaidroja jau vakar vakarā – Kima Klijstersa, Venusa Viljamsa un Frančeska Skjavone. Atlikusī svētdienas spēle notika vēlu vakarā pēc Ņujorkas laika, kad Latvijā bija jau agrs rīts un tajā tikās austrāliete Samanta Stosura un krieviete Jeļena Dementjeva. Par mača favorīti tika uzskatīta krieviete, kura bija uzvarējusi četrās no piecām savstarpējām spēlēm. Arī šajā mača viņa bija tuvu uzvarai...

Pirmais sets aizritēja ar izteiktu Stosuras pārsvaru un likumsakarīga bija viņas uzvara ar 6:3. Otrajā setā Dementjeva pārliecinoši revanšējās (6:2), bet trešajā tika priekšā ar 3:0. Pie 5:3 Dementjevai bija viena mačbumba, pie 5:4 vēl trīs, tomēr ar realizāciju neveicās un Stosura ieguva psiholoģisko pārsvaru. Taibreikā austrāliete bija krietni labāka un triumfēja pēc divu stundu un 38 minūšu cīņas – 6:3, 2:6, 7:6(2). Šis mačs noslēdzās 01:37 pēc Ņujorkas laika, kas ļāva šai spēlei būt par vēlāk pabeigto dāmu maču turnīra vēsturē.

Stosuras nākamā pretiniece būs beļģiete Kima Klijstersa, kura „US Open” turnīrā uzvarējusi jau 18 mačus pēc kārtas. Pret viņu austrālietei arī negatīva bilance – 0:3. „Noteikti nebūs viegli, bet ceru parādīt savu labāko spēli un saņemt atbalstu no tribīnēm”, piebilda Stosura. Šodien noskaidros atlikušās četras ceturtdaļfinālistes. Intriģējošākais mačs noteikti starp Karolīnu Vozņacki un Mariju Šarapovu.

”US Open” sieviešu vienspēļu turnīrs

4.kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Kima Klijstersa (Beļģija) - Ana Ivanoviča (Serbija)6:2 6:1
(3) Venusa Viljamsa (ASV) - (16) Šahara Pēra (Izraēla)7:6(3) 6:3
(5) Samanta Stosura (Austrālija) - (12) Jeļena Dementieva (Krievija)6:3 2:6 7:6(2)
(6) Frančeska Skjavone (Itālija) - (20) Anastasija Pavļučenkova (Krievija)6:3 6:0

Atlikušās 4.kārtas spēles

SpēleUnibet.com prognoze
(1) Karolīna Vozņacki (Dānija) - (14) Marija Šarapova (Krievija)1.92-1.86
(7) Vera Zvonarjova (Krievija) - Andrea Petkoviča (Vācija)1.23-4.00
(11) Svetlana Kuzņecova (Krievija) - Dominika Cibulkova (Slovākija)1.26-3.75
(15) Janīna Vikmaijere (Beļģija) - (31) Kaja Kanepi (Igaunija)2.00-1.78

Izmantotie resursi:
The US Open 2010 - Grand Slam Tennis - Official...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja