Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Marejs sarūgtināts par piedzīvoto neveiksmi

Jānis Pārums

Marejs sarūgtināts par piedzīvoto neveiksmi
Endijs Marejs
Foto: AP/Scanpix

Pēc zaudējuma "US Open" tenisa turnīra 3. kārtā šveicietim Stanislasam Vavrinkam (7:6(3), 4:7 (4), 3:6, 3:6) skots Endijs Marejs atzina, ka nav parādījis savu labāko sniegumu un zaudējis pretiniekam, kas konkrētajā brīdī bija labāks.

"Viņš spēlēja labāk par mani," pēc zaudējuma Vavrinkam sacīja Endijs Marejs. "Viņam bija iespēja uzvarēt pirmo setu, viņš to neizmantoja. Man bija iespēja uzvarēt otro setu, es to neizmantoju. Pēc tam jau man sākās fiziskas problēmas, par ko ļoti satraucos. Mēģināju atgūties, atrast savu spēli, taču neizdevās. Pirmie divi seti bija līdzīgi, bet turpinājumā viņš bija labāks, servēja sekmīgāk. Tas ir sarūgtinoši, ka neraugoties uz to vai spēlē labi vai slikti, tu zaudē "Grand Slam" turnīrā. Kopumā šovasar demonstrēju lielisku tenisu, bet man ir žēl, ka nenodemonstrēju savu labāko sniegumu tieši šeit."

Stanislass Vavrinka: "Domāju, ka aizvadīju labu spēli, noteikti vienu no labākajām. Biju agresīvs un visu paveicu ļoti sekmīgi. Vienīgi pirmā seta beigās varbūt par daudz spēlēju no aizsardzības. Pamainīju savu spēli nākamajos setos, kļuvu agresīvāks, neskatoties uz to, ka bija liels spiediens no Mareja puses. Man gan ir sajūta, ka viņam bija neliels savainojums, viņš nejutās pilnībā labi. Liku viņam daudz skriet, domāju, ka man tas veiksmīgi izdevās. Arī serve bija viena no mana panākuma svarīgākajām sastāvdaļām."

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2010-09-06 12:39, pirms 14 gadiem
Marejs ar savām izdarībām, pārdzīvojumiem, raketes lidināšanu/mešanu pēc zaudētām izspēlēm padarīja šo spēli vēl interesantāku