Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

Verdasko sakauj Nalbandjanu un spēlēs pret Fereru

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Verdasko sakauj Nalbandjanu un spēlēs pret Fereru
Fernando Verdasko
Foto: AFP/Scanpix

"US Open" kungu vienspēļu turnīrā viena ceturtdaļfināla vieta rezervēta Spānijai. Tas kļuvis zināms pēc tam, kad savstarpēju cīņu nodrošināja Fernando Verdasko un Davids Ferers, kuri šodien pārspēja attiecīgi Davidu Nalbandjanu un Danielu Himeno-Traveru.

Nalbandjans bija favorīts mačā pret Verdasko, taču spānim šodien par labu runāja pirms četriem gadiem uzvarētā vienīgā savstarpējā spēle, Vimbldonas 3. kārtā argentīnieti apspēlējot trīs setos. Arī šodien Verdasko dominēja pārliecinoši, atskaitot otro setu, kurā Nalbandjanam izdevās uzvarēt ar 6:3. Pirmajā pārāks ar 6:2 bija Verdasko.

Cīņai ievirzoties otrajā pusē, arvien uzkrītošāk izpaudās Nalbandjana nogurums. Jau tā vājā serve kļuva vēl neuzticamāka, ko Verdasko gadījumos, kad izdevās nospēlēt bez kļūdām, prata izmantot lieliski. Trešajā un ceturtajā setā Verdasko Davidu sasita ar 6:3 un 6:2.

Arī nākamajā kārtā Verdasko pretinieks būs Davids. Šoreiz kārta viņa tautietim Fereram, kurš tika pie pārliecinošas uzvaras trīs setos pret citu spāni Danielu Himeno-Traveru – 7:6(2), 6:2, 6:2. Līdz ar to jau tagad skaidrs, ka ceturtdaļfinālā pilnīgi noteikti būs vismaz viens Spānijas pārstāvis.

Verdasko ar Fereru tikušies desmit reizes, no kurām sešas kortu ar paceltu galvu atstājis Verdasko. No desmit mačiem tikai viens bijis uz "hard" seguma. Pašā pirmajā abu savstarpējā mačā 2004. gadā Čennajā trīs setos uzvarēja Ferers.

Izmantotie resursi:
The US Open 2010 - Grand Slam Tennis - Official...

  +1 [+] [-]

, 2010-09-05 21:28, pirms 14 gadiem
būs interesants spānuu duelis (mm)