Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:842, Did:0, useCase: 3

"US Open" ceturtdaļfinālā arī Skjavone un V.Viljamsa

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

"US Open" ceturtdaļfinālā arī Skjavone un V.Viljamsa
Frančeska Skjavone
Foto: Reuters/Scanpix

Noslēgušās vēl divas „US Open” dāmu vienspēļu turnīra ceturtdaļfināla spēles. Pie uzvarām tajās tika amerikāniete Venusa Viljamsa un itāliete Frančeska Skjavone, kuras arī tiksies savstarpējā cīņā. par vietu pusfinālā.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka par pirmo „US Open” dāmu vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālisti kļuva beļģiete Kima Klijstersa, kura ļoti pārliecinoši tika galā ar serbieti Anu Ivanoviču – 6:2, 6:1. Noslēgušās vēl divas 4.kārtas cīņas un zināms jau pirmais ceturtdaļfināla pāris – amerikāniete Venusa Viljamsa pret itālieti Frančesku Skjavoni.

Šī gada „French Open” čempione Skjavone labāko astoņnieku sasniedza praktiski tikpat viegli kā Klijstersa. Lai gan bukmeikeru prognozēs viņa nebija favorīte spēlē pret krievieti Anastasiju Pavļučenkovu, tomēr jau no mača pirmajiem geimiem bija skaidrs, ka tieši itāliete kontrolēs notikumus kortā. Ātrs breiks viņai deva vadību visa seta garumā un uzvaru ar 6:3. Otrais sets bija vēl pārliecinošāks no Skjavones puses. Seta vidū Pavļučenkova paņēma medicīnisko pārtraukumu 9nopietnas rokas traumas gan nebija), taču uzvarēt kaut geimu šajā setā viņa nespēja – 6:3, 6:0 itālietes labā. „US Open” ceturtdaļfinālā Skjavone iekļuvusi otro reizi karjerā (arī 2003. gadā), bet tālāk par to nav tikusi.

Otrdien tajā viņas pretiniece būs mājinieku favorīte Venusa Viljamsa, kura 4.kārtas mačā pamocījās krietni vairāk nekā Klijstersa vai Skjavone. Viņas pretiniece bija Izraēlas tenisiste Šahara Pēra. Lai arī Pēra ir TOP 20 tenisiste, tomēr pret Venusu viņai nekad nebija izdevies nospēlēt cienīgi – visās piecās spēlēs zaudējumi, neuzvarot ne seta. Šodien cīņa beidzot iznāca līdzvērtīgāka un tieši Šaharas veiksmīgās spēles dēļ. Pirmos četrus geimus mačā uzvarēja servētājas, nākamos četrus serves uzņēmējas, bet pēc tam atkal serves izpildītājas (6:6). Līdz taibreikam spēle gan varēja nenonākt, jo 12. geimā Viljamsai bija piecas setbumbas pie pretinieces serves, tomēr Izraēlas tenisiste nekautrējās uzbrukt un atspēlējās pat no 0:40. Taibreikā Viljamsa no nejaušībām izvairījās un uzreiz ieguva stabilu vadību, ko pārvēta rezultātā 7:3. Otrajā setā Viljamsa tika pie breika trešajā geimā un vadību vairs neatdeva. Mača galarezultāts 7:6(3), 6:2.

Pirmdien ap četriem rītā pēc Latvijas laika 4.kārtas maču aizvadīs krieviete Jeļena Dementjeva un austrāliete Samanta Stosura, bet atlikušās četras cīņas norisināsies pirmdienas vakarā un naktī uz otrdienu (pēc Latvijas laika).

”US Open” sieviešu vienspēļu turnīrs

4.kārtas rezultāti

SpēleRezultāts
(2) Kima Klijstersa (Beļģija) - Ana Ivanoviča (Serbija)6:2 6:1
(3) Venusa Viljamsa (ASV) - (16) Šahara Pēra (Izraēla)7:6(3) 6:3
(6) Frančeska Skjavone (Itālija) - (20) Anastasija Pavļučenkova (Krievija)6:3 6:0

Atlikušās 4.kārtas spēles

SpēleUnibet.com prognoze
(1) Karolīna Vozņacki (Dānija) - (14) Marija Šarapova (Krievija)1.92-1.86
(5) Samanta Stosura (Austrālija) - (12) Jeļena Dementieva (Krievija)2.24-1.62
(7) Vera Zvonarjova (Krievija) - Andrea Petkoviča (Vācija)1.23-4.00
(11) Svetlana Kuzņecova (Krievija) - Dominika Cibulkova (Slovākija)1.26-3.75
(15) Janīna Vikmaijere (Beļģija) - (31) Kaja Kanepi (Igaunija)2.00-1.78

Izmantotie resursi:
The US Open 2010 - Grand Slam Tennis - Official...

Kura tenisiste iekļūs "US Open" pusfinālā?

  • 9

  • 23


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-05 21:43, pirms 14 gadiem
Frančeska izrakusi kara cirvi. Visu vasaru nekāda, bet tagad velk uz finālu

  -2 [+] [-]

, 2010-09-05 21:43, pirms 14 gadiem
Par Wiljamsu!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-06 00:06, pirms 14 gadiem
nicks rakstīja: Frančeska izrakusi kara cirvi. Visu vasaru nekāda, bet tagad velk uz finālu
Ko tu tur murgo ??? Visu vasaru nekāda? Un French Open viņai droši vien tāpat uzdāvināja titulu ja? Tu citreiz paseko arī rezultātiem, nevis iebāz tik "gudru" komentāru! Atradies te tenisa eksperts!

  -1 [+] [-]

, 2010-09-06 00:52, pirms 14 gadiem
Wermahlen rakstīja: Ko tu tur murgo ??? Visu vasaru nekāda? Un French Open viņai droši vien tāpat uzdāvināja titulu ja? Tu citreiz paseko arī rezultātiem, nevis iebāz tik "gudru" komentāru! Atradies te tenisa eksperts!
Ko to brauc nickam virsuu, pie tam rupji?
Vinjam ir pilniiga taisniiba. French open notiek pavasarii- paskaties kalendaaraa.

Un peec triumfa Pariizee Francheskai 4 turniiros izstaashanaas 1. kaarta, 1 - otrajaa un 1- treshajaa. Taa tavupraat ir Grand Slam vinneetaajas cieniiga speele?

  +2 [+] [-]

, 2010-09-06 01:27, pirms 14 gadiem
Bam Bam rakstīja: Ko to brauc nickam virsuu, pie tam rupji?
Vinjam ir pilniiga taisniiba. French open notiek pavasarii- paskaties kalendaaraa.

Un peec triumfa Pariizee Francheskai 4 turniiros izstaashanaas 1. kaarta, 1 - otrajaa un 1- treshajaa. Taa tavupraat ir Grand Slam vinneetaajas cieniiga speele?
Chill vecais, bet tu arī murgo! French Open notiek no 23 maija - 6 jūnijam katru gadu! Ja jūnijs nav vasaras mēnesis tad sorry, pats vari skatīties kalendārā! Un vispār viņa jau ir tenisiste gados, ja nemaldos pie 30 ja ne pāri pat, un izkrist 1. kārtā WTA 250 turnīros nav nekas neparasts! Paskaties uz Gulbi cik forši viņš spēlēja pērn! 1. - 2. kārta maksimums! )) Tāka neskati vīru no cepures ....

  -2 [+] [-]

, 2010-09-06 01:52, pirms 14 gadiem
Kad peedeejoreiz skatiijos kalendaara, vasaraa ziemelju puslodee saakaas 21. juunijaa.

Runa iet par to , ka Skiavone peec Pariizes bija speeleejusi pagalam neveiksmiigi.

     [+] [-]

, 2010-09-06 02:04, pirms 14 gadiem
Bam Bam rakstīja: Kad peedeejoreiz skatiijos kalendaara, vasaraa ziemelju puslodee saakaas 21. juunijaa.

Runa iet par to , ka Skiavone peec Pariizes bija speeleejusi pagalam neveiksmiigi.
Jā, jā, jā Kādas vēl pārgudrības izraksi ? Anyway Skjavonne nav tik slikta kā par viņu izteicās "nicks" un formas kritumi gadās jau katram, pat Federeram! )) Vienkārši jāzina laiks, kad iet prom! Bet pat 30 gados skatoties kā katrā spēlē cīnās šī Itālijas tenisiste var tikai apskaust!